Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRIEFING U SABORU
Povratak na članak

Neil Datta brifirao zastupnike o financiranju ultrakonzervativnih pokreta

Gost-predavač bio je Neil Datta, tajnik Europskog parlamentarnog foruma o populaciji i razvoju, hrvatskoj javnosti poznat kao jedan od aktera dokumentarnog filma "Protuudar na pravo na pobačaj u Europi", koji će sutra biti premijerno prikazan u Kinu Europa, u sklopu ovogodišnjeg Subversive Festivala.

Komentari 9

Avatar rubinet
rubinet
17:28 17.05.2018.

aha..još jedan promicatelj moderne kulture življenja..došao je naučiti tradicionalne Hrvate kako obitelj ,vjetra i nacija nisu temelj opstanka...

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:04 17.05.2018.

Zašto SDP nije pozvao dotičnika na Iblerov trg pa tamo filozofirao?

VL
BA
bakulušić
18:32 17.05.2018.

Agit-prop nastavlja djelovanje u slobodnoj Hrvatskoj i u zgradi hrvatskog Sabora kao da je Hrvatska slobodni poligon za nastrane ljude i ideje. Srami li se netko u ovoj tužnoj državi??? Zašto ovog lika nisu pozvali svojoj kući i u svoju obitelj?

VL
LU
lunar777
17:42 17.05.2018.

Pretpostavljam da mu je Soroš oličenje dobra, prosperiteta i napretka.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:10 17.05.2018.

i što znači "brifirao"?ako to dolazi od engleske riječi "briefing" tad imamo u hrvatskom jeziku riječi poput uputa,obuka,izvješće..

VL
DU
Deleted user
00:42 18.05.2018.

Taj izvanredni film sam gledao prije par mjeseci na satelitskom "Arte" kanalu. Preporuka svima da odu u Kino Europa da ga odgledaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.