Naslovnica Vijesti Hrvatska

Neformalni susret predsjednice RH i slovenskog kolege Pahora

Predsjednici su se složili da je u sadašnjoj situaciji, u međunarodnom okruženju, posebno važno održavati dobrosusjedske odnose i redoviti dijalog između država na najvišoj političkoj razini.
16. svibnja 2018. u 19:27 3 komentara 584 prikaza
Grabar Kitarović i Pahor
Foto: Ured predsjednice
Pogledajte galeriju 1/2

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor susreli su se na neformalnoj radnoj večeri u Hrvatskoj.

Kolinda Grabar-Kitarović ORAŠJE Grabar-Kitarović po prvi put u posjetu Županiji posavskoj

Današnji susret dvoje Predsjednika dogovoren je na nedavnom sastanku čelnika Procesa Brdo-Brijuni u Skopju. Susret je nastavak redovnog dijaloga, usmjerenog na aktualna bilateralna i međunarodna pitanja.

Predsjednici su se složili da je u sadašnjoj situaciji, u međunarodnom okruženju, posebno važno održavati dobrosusjedske odnose i redoviti dijalog između država na najvišoj političkoj razini. Plenković, Dalić i Grabar Kitarović REAKCIJA Predsjednica: Ostavka Martine Dalić razborit je i odgovoran politički čin Kolinda u Fatimi 101. obljetnica ukazanja Grabar-Kitarović: U Fátimi sam u mislima bila s ljudima u Hrvatskoj Aleksandar Vučić Aleksandar Vučić: 'Srbi i Hrvati u budućnosti bit će mnogo bliži nego što su to ikad bili'
Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • ObrenM:

    Izgleda da Pahor dobro pumpa-Provjerila Jadranka Kosor.

  • sargu123:

    Na portalu Index naslov članka u kojem se opisuje ovaj događaj puno je jezgrovitiji a glasi: "Kolinda primila Pahora" ......... :-) :-) :-)