Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beč i Ljubljana za akciju
Povratak na članak

'Nedopustivo je da EU 17 godina pregovara o deportaciji migranata'

Austrija i Slovenija pozvale su Bruxelles da što prije organizira summit o hitnom vraćanju svih migranata kojima je odbijen azil

Komentari 2

DA
Darko22
09:00 18.02.2017.

Europa za europljane, i tu je kraj priče.

VL
Avatar comparator
comparator
09:07 18.02.2017.

Novac u rukama banaka koje kontroliraju cjelokupnu industriju osmislio je društveni sustav u kojem čovjek zauzima sporedno mjesto kao čimbenik odlučivanja i ovisan je o eliti koja odlučuje o kolanju novca tako da distribucijom kapitala i nevidljivim ovisnostima izaziva kontradiktornostiti u moralnim postulatima . To na žalost izaziva krize koje se periodično događaju i koje su u novije vrijeme učestalije . Čovječanstvo se suočava s onim kulturološkim problemima koji traže rješenja u pomirenju kulturoloških razlika ali je upravo mehanizam distribucije kapitala u Evropu kao sigurnu oazu za ulaganje ujedno i uzrok miješanja kultura i propadanja malih nacija .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.