Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA RAZLOGA ZA PANIKU

Nedaleko od Varaždina uništavat će se minsko-eksplozivna sredstva, očekuje se jedna jača detonacija

Šibenik: PU šibensko-kninska predstavila rezultate akcije "Manje oružja, manje tragedija"
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
02.12.2022.
u 08:06

- Obavještavamo građane da se radi o kontroliranom i sigurnom uništavanju minsko-eksplozivnih sredstava, koje ne predstavlja opasnost za sigurnost građana i njihove imovine - tvrde iz policije

Policijski službenici protueksplozijske zaštite izvršit će u petak, 2. prosinca, nedaleko od Varaždina, na vojnom poligonu "Preloge“ na Dravi, uništavanje minsko-eksplozivnih sredstava prikupljenih od građana, izvijestila je Policijska uprava varaždinska. 

Proces će trajati od 8 do 10 sati, a u vremenskom periodu od 9 do 9.30 sati doći će, kako su napomenuli iz policije, do jedne jače detonacije.

- Završetak uništavanja će biti u 10 sati, nakon čega će navedeno područje biti sigurno za kretanje građana - navode. 

Iz Policijske uprave međimurske ističu kako je za pretpostaviti da će se detonacije čuti i na području Međimurske županije.

- Obavještavamo građane da se radi o kontroliranom i sigurnom uništavanju minsko-eksplozivnih sredstava, koje ne predstavlja opasnost za sigurnost građana i njihove imovine - tvrde.

VIDEO Jeziva priča iz Zagreba: Majka (25) na porod došla s 2,25 promila u krvi, sud otkrio zanemarivanje djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije