Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERNARDIĆ
Povratak na članak

'Nećemo držati lojtre ni HDZ-u ni Mostu. Plenković neka pokaže većinu ako je ima!'

Bernardić kaže kako SDP, kao odgovorna stranka, stranka koja je dva puta Hrvatsku "čupala iz duboke ekonomske i moralne krize, ne namjerava držati 'lojtre' niti HDZ-u, ali ni Mostu"

Komentari 5

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:03 02.05.2017.

Pa što je ovima? I vi ste saborski zastupnici, a nemate pojma o parlamentarnoj demokraciji, Ustavu i proceduri. Halo, drugovi, Plenković je pokazao većinu dva puta, prvi put kad je dobio mandat od predsjednice, i drugi put kad je dobio povjerenje Sabora. Ne treba ju pokazivati svaki dan 20 puta, kad kome padne na pamet. Vi ste ti koji trebate dokazati da Plenković više nema većinu, bilo da izglasate nepovjerenje Plenkoviću, bilo vladi u cjelini, ili da raspustite Sabor. Ne mogu vjerovati kakvi su diletanti u ovom SDP-u, ponavljaju što im kaže Petrov koji svaki dan ima drugu priču.

VL
MA
Marko1337
17:31 02.05.2017.

Izdajica božo sa svojim podlacima sada će držati lojtru duduku beri i partiji obilježenoj komunističkim zločincima, terorom građana, pljačkom, gaženjem ljudskih prava

VL
ER
EroK
19:21 02.05.2017.

Vrdoljaku (HNS) smeta Hasanbegović !? Čovjeka nigdje nema, ali se oni ipak boje ... ? Ovo mi liči na naše susede ...

VL
UV
Uvjekprotiv
16:16 02.05.2017.

Pa sad cemo vidjet vecinu kod gladanja oko Marića i Petrova!

VL
MF
max fon prvi
08:25 03.05.2017.

gospodo uozbiljite se bolje manjinska vlad nego troškovi novih izbora ili vi smatrata da trošak izbora ne predstavlja ništa ovoj zemlji. dovraga političari ste i ponašajte se tako a ne razmišljajte o što bržem dolasku do fotelja nego o što kvalitetnijem i sa više glasova na vodeće pozicije !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.