Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić
Povratak na članak

'Neće tajnik HSP-AS-a preko mog obraza graditi svoju karijeru!'

Ruža Tomašić, šefica HSP-AS-a, poručuje da Pero Ćorić govori samo ono što mu mentori iz HDZ-a kažu

Komentari 40

Avatar hdzvrapcejug
hdzvrapcejug
08:10 16.10.2014.

HSP AS mora ostati svoj i ne može postati HDZ, to i je smisao ozbiljne desne koalicije. U zajedništvu je snaga.

VL
DU
Deleted user
07:55 16.10.2014.

Ruza je bila i ostala primjer politicara iz puka. To naravno hostaplerima smeta. Ruza svoje stavove ne mijenja. Nemogu se preko one stvari graditi karijere i pozicije . Kad im se to nije ostvarilo ibaceni(e) su iz stranke. Da Ruze nema u stranci nikada nitko za nju cuo nebi . Toliko. U neke dijelove Slavonije ocito civilizacija malo sporije dolazi. Ruzu za ministricu policije . Samo uma li Karamarko za to muda :)

VL
SW
swic
07:21 16.10.2014.

Bravo Ruzo Hrvatska !

VL
KO
kontrasvegaisvakoga
09:24 16.10.2014.

i tako počinje... ako se sjećate svi skupa, znate kako to ide u svim hsp-ima otkad je hrvatske. prvo počnu ovakve trzavice, male, kao nebitne bla bla...onda pomalo se dijeli stranka i na kraju završe u ropotarnici povijesti. nažalost, čini se da ova država nikad neće i ne može imati snažnu desnicu, barem toliko da bude korektor u nekim stvarima. ja inače nisam ni lijevi ni desni ali da nam treba što više snažnih glasova da izađemo iz blata, treba nam.

VL
MJ
markezic.joso
08:00 16.10.2014.

Kod tih pravaša uvijek nekakva prepirka pa zato imamo i toliko pravaških stranaka, da li će sad tajnik osnovati novu pravašku stranku.

VL
OT
Otvoreni
08:15 16.10.2014.

Barem pet kandidata treba tako birati, jedan je samo prašina u oči. To je kao da na deset gladnih bacim jednu kokoš i hvalim se da sam ih nahranila. - BRAVO, Ruža, točno u metu ! To je jedini način da se uništi politička korupcija predsjednika stranaka !

VL
DE
demokršćanin
11:21 16.10.2014.

HDZ je stvorio HSP Ante Starčević i ta stranka je zapravo prikriveni HDZ,ali daleko od pravaštva,te mora misliti isto kao HDZ.

VL
DU
Deleted user
08:54 16.10.2014.

Ruzo, tako iti i treba kada si se slizala s hdz-om. mogla si biti voditelj desnice i imati 10-ak mjesta u saboru uz veliku važnost, ovako si prirepak u EU parlamentu...a asp ce polako nakon slijedecih izbora sam nestati.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
08:45 16.10.2014.

I dovedena je u HSP AS zato jer su oni koji drmaju strankom trebali nekoga čiji će image iskoristiti u javnosti. Nijedna stranka koja koalira sa HDZ-om ne predstavlja nacionalističku niti pravašku opciju nego obične oportuniste željne vlast.

VL
Avatar matalan
matalan
09:11 16.10.2014.

samo naprijed naše dame, djece sve manje, ženske pameti sve više, barbika vodi državu vesnica diplomaciju holica vladu rojža policiju,šaljica susjedsku uljudbu, a muški u homiće, kad su komadi zauzeti državnim poslovima

VL
PE
peroilak62
09:11 16.10.2014.

Gospodin Pero Coric je prisutan u medijima vise nego Ruza.Sve komentira,u sve se mijesa a krajnji cilj je preuzeti HSP AS,dobro da je Ruza to shvatila.Svakako nije smjela u koaliciju sa HDZ-om da je ne progutaju kao Djapicev HSP.Ruzo opameti se,jos nije kasno i gradi stranku a ostavi funkciju u EU parlamentu.

VL
IC
iz.croatia
11:41 22.10.2014.

Ne bi trebalo komentirati mnoge prispjele komentare, jer su oni sami za sebe odraz krize nase politike, ekonomije te i funkcioniranja Hrvatskog pravnog sustavnog uredjenja. Ne vidim nista losega u politickim i opcim drustvenim aktivnostima Gosp. Pere Corica, te nini Gospodje Ruze Tomasic kao zastupnice u evropskom parlamentu. Jasno i logicno da Gosp. Coric ima veci djelokruk aktivnosti na Hrvatskoj politickoj pozornici nego Gospodja Tomasic. Nije nista pogresno da Gosp. Coric njeguje jos iz proslosti veoma dobre odnose sa gospodom iz HDZ-a. Uostalom HDZ je nasa vodeca politicka narodna stranka koja bez obzira na sve ono sto se dogadjalo u proslosti ima i u buducnosti ce imati u Evropskom i Hrvatskom politicko - ekonomskom zivotu vodecu ulogu. Upravo danasnji HDZ u koaliciji sa svim demokratsko i ekonomski orijentiranim naprednim strankama je najveci garant rjesavanja danasnje mizere koju hrvatski narod nije zasluzio. Za sve to potrebno je zadrzati razum i njegovati odredjene razlicitosti u stavovima pojedinaca, te demokratski civiliziranim metodama nasega ponasanja ostvariti nama zajednicke planirana ciljeve. Samo u jednoj pravno-pravednoj uredjenosti drustva zive sretni i zadovoljni pojedinci, liseni svih predrasuda i nepristojnih komentara. Sami smo pali, ali i sami cemo se ponovo dici. Drzimo se nasega velikoga prijatelja SR NjEMACKE.

VL
Avatar tkozna
tkozna
07:50 16.10.2014.

I onda Karamarko balega kada kaze da okuplj jake koaliciske partnere. Kako ce ova jadnica raditi za dobro Hrvatske kad ne radi ni za dobro najblizih szradnika.

VL
DU
Deleted user
07:58 16.10.2014.

Nes ti stranke I ljutih lidera...

VL
MA
majusko
12:28 16.10.2014.

Ne kuzim baalon. Pa gdje je tebi obraz

VL
MA
macor
11:47 16.10.2014.

Da joj nije bilo Tudmana i HDZ-a, vozila bi ova politesa jos uvijek motor po Kanadi naoruzana fefersprejom. A gle drugima bi zabranila da se omaste kao ona.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
07:28 16.10.2014.

To je shvatila tek sada?

VL
DU
Deleted user
07:41 16.10.2014.

Hrvatska posla..

VL
Avatar M+M
M+M
09:02 16.10.2014.

A tko je, molim lijepo, ovaj tip? Jeste čuli ikad glavnog tajnika HDZ-a ili SDP-a da daje političke izjave po novinama? Kad je Igor Dragovan ispravljao Zorana Milanovića po medijima? Ni Vasu ne čujemo da po novinama blati Karamarka. Samo se ovaj brko petlja di mu nije misto. Ako trguje s HDZ-om, to s čim trguje ima zahvaljujući Ruži, tako da mu je bolje da se poklopi ušima i kaže 'Hvala, Ružo, jer zbog tebe nisam gladan.'

VL
TR
trlepastuhovic
09:09 16.10.2014.

Pa što oće "pendrekuša iz Kanade"!?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.