Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'reciklirana priča'

Neće biti udara na Plenkovića. U stranci zavladao veliki oprez: 'Nikad neugodnija situacija'

31.01.2023.
u 20:51

U stranačkim kuloarima se moglo čuti kako su poruke koje ovih dana izlaze u javnost najneugodnija situacija s kojom se Plenković do sada suočio te kako nije posve izvjesno da će se on uspjeti othrvati s tim pritiscima. U tom se kontekstu spominju imena potencijalnih Plenkovićevih nasljednika u HDZ-u, no nitko ne vjeruje da bi u ovom trenutku moglo biti udara na Plenkovića iz same stranke jer, ističu naši sugovornici, teško da bi HDZ ikome oprostio takvo što dok je stranka na vlasti. Jasno je, međutim, da oporba u ovoj situaciji neće mirovati. Po prvi puta otkako je Plenković premijer tražit će njegov opoziv, Plenković tvrdi da su Vlada i vladajuća koalicija stabilne i čvrste kao armirani beton, oporba poziva glavnu državnu odvjetnicu u Sabor.

Komentara 21

KR
Kradeze99
21:11 31.01.2023.

Kriminalna jaše dalje, vjerodostojno

Avatar Behemot
Behemot
21:42 31.01.2023.

Gabi u pritvor jedva stane - AP (Uzavreli poeta)

NO
Nordik
21:10 31.01.2023.

Jel si možete zamisliti ove likove kada AP bude imao obaveze negdje drugdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?