Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJA BUBAŠ
Povratak na članak

'Neće baš biti policajaca na svakoj svadbi, a možda i neće to tako izgledati ružno'

Na pitanje hoće li se kažnjavati one koji ne nose maske, Bubaš je rekla kako ona ne može dati odgovor na to pitanje.

Komentari 8

VI
vidum
12:17 12.07.2020.

Neka mi netko objasni kako je to opasno u trgovačkom centru proći pored nekog na manje od dva metra, a nije opasno sa zaraženom osobom razgovarati na udaljenosti od pola metra? Navodno pipkanje dotične osobe i razgovor s njom, nisuu opasni ako traju manje od 15 minuta. Jedan nas je nazvao "stokom sitnog zuba", a neki drugi nas tako tretiraju.

VL
ZA
zagi101
08:59 12.07.2020.

bez kazni nije obaveza

VL
ZV
Zvjerko1
08:40 12.07.2020.

Rijetko antipatična žena koja nema stav o ničemu. Na pitanje treba li nositi maske odgovara sa "zašto ne?". Na pitanje treba li kažnjavati odgovara s "ne znam!". Na pitanje o policiji na svadbama odgovara "da, ali ne na svim.". Uz to izgleda kao da će se svaki čas ...... od straha.

VL
IM
imamohrvatsku
03:44 12.07.2020.

Rad, samo teški rad. Uvesti radnu obvezu ako treba kako bi se sačuvalo psihičko zdravlje nacije. Radna terapija se pokazala kao najbolji lijek protiv besmisla. Na ladoleže i dokoličare, evente, modne revije i ostale nepotrebne bedastoće odma slat policiju, mlatit po glavi, privest i na fizički rad da se "očiste" Teški rad će nas spasiti ekonomski i zdravstveno. Finili su Mare bali.

VL
DU
Deleted user
00:20 12.07.2020.

Dragi mladenci, ako pozovete na svadbu nekoga tko na koncu umre od korone jer se zarazio na vašoj svadbi onda jel to ubistvo ili nije? Tko je odgovoran za tu smrt? Vjenčati se možete kod matičara ili svečenika uz kumove.. Sve ostalo bi trebalo zabraniti jer mnogi žele kruha preko pogače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.