Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA TESLA
Povratak na članak

Nećak Sava Kosanović nije dao da Teslin pokop vodi episkop Dionisije koji je napadao sve što je hrvatsko

Tesla je hotelima ostao dužan tisuće dolara; pratio ga je zao glas da je riječ o protuhi koja ne plaća račune

Komentari 8

RI
rimac444
22:52 27.02.2020.

Ima u beogradu zbar milenko kosanović, rodom iz Plaškog, četnički vojvoda koji nije odgovarao za zlodjela

VL
HA
hacker385
22:45 27.02.2020.

A sta ako je Tesla vanzemaljac?sve sumnjivo vecina poznatih naucnika I izumitelja nisu imala djecu

VL
LI
Libela
11:45 22.07.2021.

Nije taksi, nego taxi, kako vidimo na hrvatskim ulicama.

VL
MA
Markovinac
16:44 21.07.2021.

Nigdje Tesla nije tvrdio da je praoslavne vjere.Otac od Tesle je Hrvat praoslavne vjere a majka Hrvatica katolicke vjere.Tesla zbor takvog mijesanog braka nikad nije isticao svoju vjeru jer je bio kulturan i obrazovan covjek i imao obzira prema svojoj majci .Tesla je bio clan Hrvatske Bratske Zajednice u Americi i primao pomoc od HBZa za hranu i stanovanje.Bio je na skrbi katolickih casnih sestara.Sve lako provjerljivo u arhivi HBZ u Americi.Na Teslinom sprovodu misu je drzao katolicki svecenik.Sve provjerljivo u povijesnom muzeju u Americi.Srbi su na internet postavili Teslin sprovod i ubacili snimku neke srpske koracnice koje na orginal snimku nema.Vidljivo u povijesnom muzeju u Americi.Svima su dobro poznate srpske lazne povijesne konstrukcije

VL
DU
Deleted user
22:26 27.02.2020.

Srbi napadaju 3,2,1,0

VL
SZ
slaven.zadravec
07:39 28.02.2020.

Nažalost u Gospiću još danas ne dozvoljavaju da se na svoje mjesto vrati eksplozivom uništeni spomenik. Jasno, ako je on i hrvatski znanstvenik i izumitelj onda je pitanje što im kod njega toliko smeta - možda izmjenična struja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.