Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI OBDUKCIJE

Ne zna se zbog čega je umro 42-godišnjak čiji je leš izvučen iz mora

Pomorska nesreća
Duško Marušić/PIXSELL
29.11.2016.
u 12:29

Identitet muškarca utvrđen je daktiloskopskim vještačenjem, odnosno uzimanjem otisaka prstiju.

Što je uzrok smrti muškarca čije je tijelo 27. studenog nađeno u moru kod Ližnjana, još se uvijek ne zna. Naime, kako je priopćila PU istarska, nakon što je tijelo u moru uočila i izvukla patrola pomorske policije, ono je prevezeno  na odjel patologije Opće bolnice u Puli. Tamo je ustanovljeno da je riječ o 42-godišnjaku  te da na tijelu nema vidljivih tragova nasilne smrti.  

No uzrok smrti nije utvrđen, pa je izuzet biološki materijal radi daljnjih toksikoloških te eventualnih bioloških vještačenja. Identitet muškarca utvrđen je daktiloskopskim vještačenjem, odnosno uzimanjem otisaka prstiju.

>> U uvali Babina Škulja pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije