Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.12.2014. u 12:00

Nedorečeni propisi uvijek su bili i bit će međuprostor u kojem djeluju lovci u mutnom

Zašto je nakon jučerašnje objave teksta “Po besplatni obrok dolazi audijem A4” satima i satima svake sekunde prosječno pet čitatelja Večernjaka na internetskoj stranici čitalo tu tužnu i ružnu priču iz naše svakodnevice?

Ponajbolje su to oni sami odgovorili u komentarima. I, začudo, nije bilo psovki, spominjanja ustaša i četnika, čak ni onih, svakodnevno neizbježnih političkih navijanja za i protiv. Jednostavno, većina se pita zašto je to tako. I tražila odgovore. A njih nema. Može li to poljuljati humanost onih koji još i danas žele pomagati drugima? Vjerojatno da. Zasigurno ima podosta onih koji automobilima dolaze po hranu za druge – gladne, bolesne, nemoćne... Ali, kao i u svemu, bezbroj smo se puta opekli i u humanitarnim akcijama.

Nedorečenost zakonskih akata i propisa, kojima se regulira što je čija zadaća, a čija nadležnost i odgovornost, ili njihovo neprovođenje uvijek su bili i bit će međuprostor u kojem djeluju oni koji rade u mutnom. Očito su to shvatili i oni koji u pučku kuhinju u Zagrebu po besplatan obrok dolaze skupocjenim automobilima. Kao da nam se rugaju i poručuju da ne žele gubiti vrijeme na kuhanje jer, zaboga, imaju pametnijeg posla.

>>Po besplatni obrok u pučku kuhinju dolaze Audijem A4

Komentara 7

Avatar antonija17
antonija17
17:48 11.12.2014.

Ovoj gospodi bi trebalo za kaznu oduzet auto i to pod hitno. Svi vole u Hrvatskoj mukta zivet . Zato i propadate.

NA
Natasakristic
21:16 13.12.2014.

Ovdje se radi o gospodji Marijani Hodzic koja je vlasnica audi-a , motora , automobila seat i kuce trokatnice. Njezina kcer Anamarija Curkovic nju po fejsu brani i kaze da novine i ljudi sve izokrecu i da nije istina. Ja sam susjeda Marijane Hodzic i jako dobro znam da je istina sto je vecernji napisao. Medjutim upitno je kako drzavne institucije policija i socijalni rad rade. Naime , policija nije mogla izdati potvrdu o neposjedovanju motornog vozila, jer Marijana Hodzic na svoje ime ima registriran automobil. a upitno je kako je centar za socijalnu skrb ured pescenica izdao potvrdu za pucku kuhinju ?????????

NA
Natasakristic
21:28 13.12.2014.

Nezin izvanbracni suprug , zaposlenik "hrvatske poste" je zaposlen, a to joj nije jedini "suprug" . naime , sa svakom osobom ima po jedno djete. Najstarije djete je izbacila na cestu, bez prebijene kune , gotovo bez odjece . AA susjedima govori da radi na terenu i da ga zato nema doma. a to djete danas ima svoju obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije