Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PRAVILNIK
Povratak na članak

Ne utvrde li gradovi i općine paušal, svi iznajmljivači plaćat će 750 kuna

Ministarstvo financija uputilo je u javnu raspravu pravilnik kojim se razrađuju kriteriji

Komentari 5

DU
Deleted user
17:43 12.12.2018.

One ljude koji su napravili kuću a nisu u hadezeu treba osloboditi poreza,...

VL
ST
stefj
22:32 12.12.2018.

Ne vidim što je sad tu problem u državi. Neka svaki grad odredi koliko će se plaćati i gotovo. Pa nek onda iznajmljivači gledaju koga će izabrati na slijedećim izborima...

VL
GR
grebza
21:07 12.12.2018.

Imamo gradova, županija i općina kao da nas ima 40 milijuna a državnu birokraciju, regulativu i neuređenost sistema kao nitko.

VL
RO
ronyday
16:15 12.12.2018.

To je mizerija, jer najmanje toliko zarade u jednom danu na jednom apartmanu. Trebao bi biti znatno veći porez na korištenje bogatstva naroda kao što su prirodne ljepote, kulturne vrijednosti, pogodnost klime, infrakstrukturu za dolazak i boravak . Treba uvesti porez na extra profit u usporedbi na primjer jednog iznajmljivača u Slavoniji sa iznajmljivačem u Istri ili Dalmaciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.