Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. obljetnica
Povratak na članak

“Ne smijemo zaboraviti kolika je cijena plaćena za oslobođenje”

Vijenci su položeni na grob policajca Tomislava Roma, koji je kao 21-godišnjak poginuo braneći Policijsku postaju i domovinu.

Komentari 12

OB
-obrisani-
10:19 28.06.2012.

tina_boli Sramotno je da pišeš o Hrvatima koji su pljačkali Srbe kada i sam osobno znaš da si stvarajući svoju tzv. pokojnu Krajinu opljačkao sve što je bilo hrvatsko, čak si i kuće popalio, porušio, a o porušenim katoličkim crkvamaa bi trebalo otvoriti posebnu temu. Hrvatei koji su ostali, a to su uglavnom nemoćni starci i djeca, mučki ste pobili i masakrirali. Pokrij se ušima i moli Boga za oprost, jer znam da ti je teško jer si ostao bez privilegija koje si u Hrvatskoj do 90. neizmjerno crpio, a Hrvati, šutjeli i radili. A hrvatski lopovi su naš problem i s njima ćemo se obračunati u jednoj od Oluja ili Bljeskova!

VL
OB
-obrisani-
13:20 27.06.2012.

27.06.2012. u 10:57h UREDNIK-MODERATOR je napisao/la: h2so4 oldfoxy A jesi li 91. bio tamo gdje i Šantek? ................................. 1. šantek nije bio tamo gdje sam bio ja a bio sam gdje je trebalo, 2. u sisku ima puno ljudi kojiji su 91. časno krenuli a onda im se osladila lova i završili su kao ratni profiteri, mafijaši i sl. jednostavno su se prodali. i sebe i svoje hrvatstvo za materijalni i socijalni status. ja nisam a mogao sam. bilo bi me sram mojih dečki koji sad leže pod zemljom.

VL
H2
h2so4
13:51 26.06.2012.

Neka je vječna slava poginulom Tomislavu.

VL
OB
-obrisani-
08:01 27.06.2012.

dobro admine a jel može ovako: ova ekipa ni u teoriji ne bi smjela biti na grobu niti jednog našeg dečka jer je to za nas preživjele pravo oskvrnuće naših svetih grobova. ti likovi prvo obavijeste štampu gdje će položiti vijenac pa onda dolaze da se reklamiraju. ništa im nije sveto. koriste martirij naših dečki i njihove kosti za svoju korist. da su stvarno hrvati ne bi ovo napravili od hrvatske a kako su dokazali da nisu nemaju što raditi na ovako svetim mjestima.. da sam bio tamo sigurno bi šantek odnio vijenac kući oko vrata.

VL
OB
-obrisani-
10:57 27.06.2012.

h2so4 Čudi me da pitaš za gradonačelnika Bakšića kako ga nema na slikama, a ne postavljaš pitanje kako ga nema na ni jednoj slici od 91. Do 95. Gdje bi se vidjelo kako brani Hrvatsku. Moglo ga se jedino vidjeti po Zagrebu kako trguje. istina_boli Ništa drugo nego se možeš samo sramiti svojih piskaranja ili si ti možda onaj snajperist koji je iz glinskog parka mučki pucao na mladog Tomislava!? oldfoxy A jesi li 91. bio tamo gdje i Šantek? Što se tiče ranjenog Pavlovića on ima sreću da ga je i hitna htjela odvesti u bolnicu s obzirom kako se do 90. godine ponašao prema ljudima, pogotovo Hrvatima, kao milicajac koji je u Glinu došao iz Bosne i bio vrlo dobro poznat kao batinaš.

VL
H2
h2so4
14:47 28.06.2012.

Koliko vidim UREDNIK-MODERATOR je sam sebe pobrisao (ili ga je obrisao netko pametniji)koji je shvatio kakvu je glupost napravio izjavljujući "ono" za g.gradonačelnika Bakšića. Sve je spremljeno(memorirano) i VL može uskoro očekivati prijavu nadležnim tijelima zbog vrijeđanja gradonačelnika. . Kojii glupan ,moj Bože!!!!

VL
H2
h2so4
13:58 26.06.2012.

Vrlo je pokvareno i podmuklo od VL što je objavio slike na kojima se gradonačelnik Gline niti jednom ne vidi na slikama,jedino u profilu. Sve ostalo su hadezenjare koje su uništile našu zemlju .Tomislavu ,ako gleda sa neba , moraa da je muka kada vidi zbog koga je izgubio svoj mladi život. Svaka čast našoj policiji,tu ne mislim na njih.

VL
IB
istina_boli
12:28 27.06.2012.

Ja sam u to vrijeme iz tople sobe na TV-u promatrao kak se mulci medjusobno kolju da bi kasnije svi zajedno postali tudje roblje, sto danas i jeste.

VL
IB
istina_boli
06:43 28.06.2012.

Pljacka je bolest bez lijeka. Jednom kad od nje obolis nema izljijecenja. Pljackali ste Srbe i ta politika je sluzbeno odobravana na svim nivoima. Posto je bolest ostala, a Srbi otisli, za pljackanje su preostali samo Hrvati. Zato sad i imate takve rezultate politike bolje los Hrvat nego dobar Srbin.

VL
H2
h2so4
12:01 27.06.2012.

"Gospodin " administrator se je napokon otvoreno stavio na stranu ADZ-a. Baš me zanima što si ti radio u to vrijeme po Zagrebu,da si ga mogao vidjeti da trguje. Da on je pošteno trgovao dok su drugi pokrali zemlju iza leđa braniteljima.Šantek,roksandička, nisu ama baš ništa napravili za naše krajeve...NIŠTA,Gospodin Bakšić je pošteni građanin ove pokradene zemlje od strane ADZ-a. Baš me zanima u kojoj si ti zemlji bio za vrijeme rata....možda u Minkenu. Dokaži da si bio u ratu onda će i tvoje rijeći dobit na težini,ovako su samo obična limunadica. Još bi mogao duuuugo da ti pišem ,ali zašto kad ćeš svejedno i ovo obrisati. Za mene si obični bijednik koji ide napadati ljude bez mogučnosti da se BRANE!!!!!!!!!!

VL
IB
istina_boli
12:29 28.06.2012.

Eh moj moderatore, te tzv. privilegije i jesu paravan iza kojeg su se hrvatski lopovi sakrivali i kreirali rat da bi lakse pljackali, a najvise upravo Hrvate. Normalno i na srpskoj strani je bilo isto takvih istomisljenika kojima je rat brat zbog lakse pljacke. Pljacka koju sam spominjao je podjednako odradjena i na hrvatskoj i na srpskoj strani i nikad nisam branio ni jedne pljackase bez obzira sa koje su strane. Pljacka je kriminal i jednako se odnosi na sve, kom milo, kom drago. Hrvatska je nastala na pljacki, palesu i ubiojstvima, a svaka drzava koja iza sebe ostavlja leseve, sa lesevima i nestaje prije ili kasnije. To iskustvo smo vec imali sa prethodnim drzavama. Znam tesko je prihvatit istinu kada si cjelo vrijeme pod pritiskom ispiranja mozga, ali ako bar ponekad pocnes sam da mislis svojom glavom o zivotu oko sebe, doci ces u sukob sa drzavom, jer istina boli.

VL
IB
istina_boli
19:43 26.06.2012.

Nije on poginuo, on se sam ubio .Pucao je iz zolje, ali ju je naopako okrenuo. Srecom, bio je sam u prostoriji inace Srbi nebi imali koga da razmjenjuju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.