Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ne sluti na dobro: Kolinda ima istog učitelja plesa kao i Jadranka Kosor

Kolinda Grabar Kitarović
Marko Mrkonjić/PIXSELL
20.12.2014. u 14:00

Premda ih je, srećom, samo četvero, hineći ležernost i pripadnost običnom puku predsjednički kandidati proizvode neopisivu količinu samoponižavajućeg šunda

U ova bremenita, predizborna vremena nije lako biti televizijski gledatelj, doveden do točke kad se crveni u vlastitu dnevnom boravku i pritom žali što nije brže bježao pred inkasatorom (za to je imao 80 razloga u kunama). Premda ih je, srećom, samo četvero, hineći ležernost i pripadnost običnom puku predsjednički kandidati proizvode neopisivu količinu samoponižavajućeg šunda u što su se sinoć mogli uvjeriti i gledatelji HTV­ova Dnevnika.

Fino su složili predizborni kolaž. Riječ,­dvije o najmlađem kandidatu, pa raspjevani Kujundžić na makarskoj rivi koji o sebi ovako zbori: "Nisam ja samo doktor, ja znam i kopati i kresati kamen. Ja sam bio najbolji student, provjerite na splitskom Pravnom fakultetu tko je imao 5,0 prosjek ocjena". Zapjevala je i Kolinda Grabar Kitarović u Osijeku. Njezinim PR savjetnicima je promaklo, ali kamerama nije, da u domoljubnom zanosu neodoljivo podsjeća na svoju prethodnicu, predsjedničku kandidatkinju HDZ­a Jadranku Kosor. Ista mimika, isti učitelj plesa, zamišljen pogled uz lepet hrvatskih zastava na vjetru, način na koji ruku podiže u zrak na pozdrav. Izborni rezultat prethodnice, zacijelo, u stranačkom joj stožeru ne bi poželjeli.

Slična slika i s neke Josipovićeve putešestvije. U prilogu su zaboravili reći u kojem je dijelu zemlje jučer parkirao svoj autobus, ali nebitno je, mikrofon je zabilježio dječicu koja iz sveg glasa skandiraju: "Ivo, Ivo" pravobraniteljica za djecu, ali tko bi nju čuo. Završne riječi izvještaja ipak nose stanovitu nadu. Još je tjedan dana do izborne šutnje. Izdržao je ovaj narod i gore. 

MINUS

RTL­ova Amela Čilić javlja kako je ministar Predrag Matić jučer odlikovao desetoricu zaslužnih branitelja. Lijepo od nje, ali istina je drukčija, nagrađeno je njih devet.

PLUS

I opet RTL: u svojoj središnjoj informativnoj emisiji inzistiraju da nakon njihova otkrića skandaloznog Vargina putovanja na skijanje ministar uporno bježi od novinara.

>>Napomena Branki Slavici: I Castro je predsjednik, a ne samo Obama

>>Hrvatska uživo otkrila da je komunikacija posvadila rodilje i liječnike

Komentara 98

SL
SlavkoVulic
16:16 20.12.2014.

Ljepše je nju gledati kako pleše nego ove ostale kako bilo što rade... Autorica je ljubomorna očito.

LE
legalisto
16:14 20.12.2014.

Plesali smo mi na Sdp i josipovic i milanovic, i otplesali u propast. Želimo drugu pjesmu, želimo školovanu, sofisticiranu, međunarodno uspješnu i prepoznatu kolindu.

LE
leemuna
16:20 20.12.2014.

Prvi put sam povjerovala u novu pravednost, sada mi se plače kada se toga sjetim. Ovaj puta moj glas ide ženi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije