Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREŠIMIR SEVER:
Povratak na članak

Ne shvati li vlada ozbiljno prosvjed, pokrenut ćemo referendum o mirovinama

'Dobrnu granicu za odlazak u mirovinu treba vratiti na 65 godina'

Komentari 6

DU
Deleted user
10:19 20.10.2018.

Sto ti vrijedi pokretati referendum jer kada ti apis prebroji neces imati dovoljno potpisa

VL
ZH
Zlatousti Hrvat
10:34 20.10.2018.

Severu, kad ćeš se početi boriti iskreno (kažem iskreno) za sve radnike, i za one u privatnim hrvatskim tvrtkama?

VL
OL
OldybutGoldy
11:32 20.10.2018.

Nevjerovatno kak ovi razmišljaju. Da mi je samo znati kak oni o tom misle tko će plačati te mirovine. Hrvatska danas ima nešto ispod 4.000.000 stanovnika. Od toga su 1.100.000 umirovljenici. Znaći 4 stanovnika na 1 umirovljenika. To su sve u svemu oko 1.400.000 koji plačaju u mirovinski sustav. A to znaći ne 4 prema 1 nego 1 prema 1. Svima je poznato koliki je doprinos za penziju. A sad gospodo razmislite odakle da država uzme taj novac za penzionere. Rađe se brinite o tome kako pomoći državi da zaustavi odlazak radne snage u inostranstvo i da opet postane država u kojoj se rado živi a i država u kojoj svko radi za dobrobit te države, jer samo onda će i oni imati svoju zasluženu mirovinu.

VL
Avatar 2222
2222
15:46 20.10.2018.

Statistika kaze da je medecina produzila ljudskim bicima zivot prosjek od 7.5 godina znaci te godine padaju na teret mirovinskog fonda.Sta je ovdeje krivo administracija koja je dozvolila da uplata mirovinskog fonda nije povecana. , i tako bi ostali na na pozitivnom nivou finacija I nebi trebalo produzivati radni vijek,(jer I onako nema radnih mjesta) ali bi se islo u mirovinu sa 65 godina kao u drugom svijetu.Dodao bi da se taj novac Mirovinskog fona ne krade te da sluzi za ono zasto je I uzet od place radnika I poslodavca.

VL
Avatar southman
southman
11:50 20.10.2018.

Izdanak Socijalističkog saveza ! Granicu od 67 godina jee donijela Milanovićeva vlada 2014.. Gdje si bio tada !!??

VL
RE
Resetarac
10:52 20.10.2018.

Ovaj i slični lajavci iz sindikata su gori od najlošijih političara - u životu nikad nisu ništa pošteno radili, uvijek su samo tražili veća prava, veće plaće, kraći radni tjedan i privlačili slične neradnike. Uz takav odnos prema poslu bi i Njemačka za par godina pala na prosjački štap! Da li znate ijednog "sindikalna" da je otišao raditi u inozemstvo? Naprotiv, sve ih je više, osnivaju nove i nove sindikate, samo još (do sada) nisu došli na ideju da u nekom luksuznom dubrovačkom hotelu održe kongres svih hrvatskih sindikalista. Koliko su bahati postali, možda i to uskoro pročitamo na stranicama nekad hrvatskog Večernjeg lista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.