Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar - Kitarović:
Povratak na članak

'Ne razmišljam o sabotažama, osjećam se pozitivno i optimistično'

Nije odgovorila na pitanje misli li da njezinoj kampanji štete priče o sabotažama iz redova HDZ-a koje su se pojavile u medijima, nego je kratko kazala da razmišlja samo pozitivno

Komentari 5

MO
moškov
12:28 17.09.2019.

da sve je tako...pozitivno i optimisticno se osjecaju i novovjeki gastarbajteri koje ste pogurali u egzodus u njemacku i irsku..

VL
MO
moškov
12:27 17.09.2019.

da sve je tako...pozitivno i optimisticno se osjecaju i novovjeki gastarbajteri koje su vlastodrsci u hrvata pogurali u egzodus u njemacku i irsku...itd

VL
IN
inot
12:42 17.09.2019.

ti si sabotaža sama sebi

VL
SA
sauchatomislav76
12:46 17.09.2019.

kad ti guzicu drži ucjenjena i potkupljena parlamentarna većina,pederastiom,pedofilijom i nemoralom svake vrste opterećena crkva,mediji u vlasništvu iste ,akademija i sportaši zaista je teško ne osvojiti barem 30 posto glasova.očekujem da pater renić i ekipa,ivkošić i ekipa su već počelili a vjerojatno će gotovina i ostali nastaviti da škoru proglašavaju ,,masonom,, ,,komunjarom,, ,,crvenim,, ,,mrziteljem hrvatske i hrvata(za razliku od božinovića,sauche,puh,prdoljaka i ekipe koji su se dokazali domoljubljem,kršćanstvom i poštenjem)

VL
CR
creedence1954
16:34 17.09.2019.

U ovoj zemlji previse je trulezi iz proslih, Jugo vremena. Kolinda pokusava koliko moze, svaka joj cast, no ljevicari, bivsi SK-ovci su iskoristili raspad Juge i pograbili pozicije i novac, i oni vladaju, ne samo Hrvatskom, te nas vode tj.vodaju ....nikamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.