Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar - Kitarović:

'Ne razmišljam o sabotažama, osjećam se pozitivno i optimistično'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
17.09.2019.
u 12:15

Nije odgovorila na pitanje misli li da njezinoj kampanji štete priče o sabotažama iz redova HDZ-a koje su se pojavile u medijima, nego je kratko kazala da razmišlja samo pozitivno

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas kako ne razmišlja ni o kakvim sabotažama svoje predsjedničke kampanje, već da misli pozitivno očekujući da će svi koji vjeruju i cijene njezin rad izići na izbore.

"Ne razmišljam ni o kakvim sabotažama. Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izići na izbore", rekla je Grabar-Kitarović prije prve međunarodne konferencije "Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama". 

Grabar-Kitarović kazala je kako je postala predsjednica zahvaljujući povjerenju građana i radu članova HDZ-a na terenu na svim razinama i radu volontera. 

Dodala je kako se osjeća pozitivno i optimistično te da tako ulazi u nadolazeće razdoblje.

Nije odgovorila na pitanje misli li da njezinoj kampanji štete priče o sabotažama iz redova HDZ-a koje su se pojavile u medijima, nego je kratko kazala da razmišlja samo pozitivno.

Video: Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila učenike Gimnazije Sesvete

Komentara 5

MO
moškov
12:28 17.09.2019.

da sve je tako...pozitivno i optimisticno se osjecaju i novovjeki gastarbajteri koje ste pogurali u egzodus u njemacku i irsku..

MO
moškov
12:27 17.09.2019.

da sve je tako...pozitivno i optimisticno se osjecaju i novovjeki gastarbajteri koje su vlastodrsci u hrvata pogurali u egzodus u njemacku i irsku...itd

IN
inot
12:42 17.09.2019.

ti si sabotaža sama sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije