Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U utorak u Večernjem

Ne propustite čak 20 kupona s popustima za zdravstvene centre

Medicinski turizam
Foto: shutterstock
1/6
27.12.2019.
u 15:02

Iako je Božić prošao, vrijeme darivanja u Večernjem listu i dalje traje. U utorak u novogodišnjem dvobroju Večernjeg lista donosimo još jedan dar.

Za svoje smo čitatelje osigurali popuste za brojne destinacije medicinskog turizma. Bez lažne skromnosti, ali i bez ikakvog pretjerivanja, uz prirodne resurse koje Hrvatska ima – pri tome mislimo na turističku atraktivnost priobalja i kontinenta te prirodne ljepote od Prevlake do Dunava, više od 2000 vrsta ljekovitog bilja koje rastu u našem podneblju te vrhunski medicinski kadar – liderstvo naše zemlje u zdravstvenom turizmu u ovom dijelu Europe logičan je slijed. Ta će nastojanja pratiti i strateški plan Vlade koji za cilj ima da se od ove grane dosegne 15 posto ukupnog prihoda od turizma. Ove godine na globalnim je tržištima vrijednost medicinskog turizma procijenjena na 100 milijardi dolara, s predviđenom godišnjom stopom rasta od čak 25 posto. Činjenica je i da se cijela Europa sve više okreće zdravstvenom i medicinskom turizmu, a od sljedeće godine otvaraju se europski fondovi upravo za ulaganje u turizam i dio tog novca bit će usmjeren upravo za jačanje zdravstvenoga turizma. Kroz osnivanje Klastera medicinskog turizma davatelji usluga medicinskog turizma u nas pokazali su kako u praksi funkcionira uspješan primjer radi ostvarenja zajedničkih poslovnih ciljeva. Trenutačna je situacija takva da imamo registriranih 1100 pružatelja usluga medicinskog turizma, a samo pet posto stranaca dolazi k nama radi zdravlja, ponajviše iz Italije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Stoga za vrijeme ovih blagdana Večernji list, Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica daruju vam knjižicu s dvadeset kupona s popustima kako biste mogli uštedjeti i uživati u blagodatima Hrvatske koja liječi!

U utorak u novogodišnjem dvobroju ne propustite DAR.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
17:28 27.12.2019.

Dragi večernjakovci; a te kupone ste mogli odmah dati raznim glumicama, starletama, influencericama, pjevaljkama, pomoćnim glumicama i sl....koje očito imaju novca da plaćaju tjedno po 1.000 do 3.000 kuna na masaže, pramenove, frizure, saune, life-coach seanse, umjetne trepavice, nokte, pumpanje usta, grudi....Kaj je vama; pa mi normalni ljudi ni uz pet vaših kupona si nemremo ništ od svega priuštiti. I ne, nema auto, ni kredite, ni dugove, ni vilu, ni stančugu, samo plaće od kojih živimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije