Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED
Povratak na članak

"Ne prihvaćamo čovjeka čije su ideologije odnijele živote"

Predstavnici udruga naglasili su kako je kandidatura Mladena Kulića, bivšeg pripadnika ozloglašenog Papučkog odreda, omalovažavanje i blaćenje hrvatskih branitelja.

Komentari 7

DV
djon vejn
13:54 25.05.2010.

Obicna sprdnja i provociranje!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
14:04 25.05.2010.

Mrtav srbin-dobar srbin

VL
AU
autoritet
14:27 25.05.2010.

stvarno nevjerojatno pa što ta četnička stoka uopće radi u hrvatskoj!

VL
AN
ankicascreiber
16:24 25.05.2010.

hmm taj tip je isto sto i branimir glavas, niti on niti glavas mogu imati pravo raditi bilo sto u drzavnoj vlasti

VL
BR
brgr
16:49 25.05.2010.

pogledaj komentare koliko primitivnosti,kakve to ima veze sto je bio u Papuckom odredu ,da je bio kriv mislite da bi zivjeo u Hrvatskoj.koliko je Hrvata bilo u Hosu i drugim paravojnim postrojbama koje su cinile zlocine nad Srpskim civilima kad se takvi kandidiraju za do gradonacelnika onda nitko nema problema sa tim,g.Kulic predstavlja Srpsku zajednicu u Hrvatskoj i ima legitimno pravo da se kandidira za dogradonacelnika,da je radio zlocine bio bi sigurno u Lepoglavi ili nekom drugom zatvoru,mozda je bio u ono vrijeme oficir JNA pa je imao nekakvu zapovjednu odgovornost ,ali da se razumijemo svaki vojni casnik izvrsava naredbe podredjenog. Cista glupiost pa u Njemackoj su poslije drugog sv.Rata Oficiri Wermachta ostali i dalje oficir u poslije ratnoj Njemackoj vojsci,to ne znaci ako je netko bio na krivoj strani da je automatski zlocinac,to je samo globaliziranje jedne nacije isto kad bi rekli da su Hrvati bili svi Ustase ili Srbi bili svi Cetnici. Pozdrav iz Evrope

VL
OK
okupator
09:08 27.05.2010.

E moji Slatinčani! Bunite se tek sada! Di ste bili svo ovo vrijeme. Bute sretni da će biti samo zamjenik gradonačelnika, mogao bi vam u skoroj budućnosti biti i prvi čovijek grada. Sami ste krivi, zašto što je uopće njegovaa kandidatura prihvaćena?! Tko je za to kriv?,HDZ! On im je dao ono što ni u Srbiji nemaju. Srbi se vraćaju skoro na svim važnijim funkcijama u gradu, po tvrtkama, školama, i nikom ništa. Naučili ljudi biti na visokim funkcijama. Ovo nije kraj, biti će toga još....

VL
BR
brgr
23:44 28.05.2010.

Bice bice,niste vi sposobni da vodite drzavu,sve ste prodali po Jadranu kad je toliko volite sto ste prodali sve,vama treba dobar gazda jer ste naucili da budete sluge tudjinu odkad postojite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.