Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruna Esih:

'Ne podupirem preslagivanje. To je okretanje leđa biračima'

Bruna Esih
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
27.04.2017.
u 17:30

- Moji birači svakako nisu glasali kako za mene, tako i za HDZ, da bi se ignorirala njihova biračka volja - kazala je Esih.

Nezavisna zastupnica u Klubu HDZ-a Bruna Esih poručila je da ne podupire najavljeno preslagivanje parlamentarne većine jer bi to značilo okretanje leđa svojim biračima.

Budite sigurni da ni sama ne bih pristala biti na listi HDZ-a da sam mogla znati da ikada u obzir može doći postizborna koalicija s HNS-om, SDSS-om i sličnima kao strateškim partnerima, niti bi takav HDZ, uvjerena sam, svojim glasovima poduprli birači, izjavila je Esih Hini.

Ignoriranje volje birača

Po njezinoj ocjeni, preslagivanje nove većine značilo bi potpuno ignoriranje volje birača, ne samo Mosta, nego i HDZ-a.

Bruna Esih
1/6

- To je meni, kao još uvijek članici Kluba zastupnika HDZ-a, izuzetno važno. Prvenstveno se smatram predstavnicom birača koji od svojeg izabranog predstavnika očekuju dosljednost - poručuje Esih. 

Moji birači svakako nisu glasali kako za mene, tako i za HDZ, da bi se ignorirala njihova biračka volja.  A ona zasigurno nije bila poduprijeti stranku koja bi ulazila u suradnju sa strankama i pojedincima potpuno drukčijeg svjetonazora. Osim što se ponašaju kao trgovačka društva, te su se stranke do sada više puta dokazale u otvorenoj netrpeljivosti upravo prema HDZ-u i njegovu izvornom vrijednosnom sustavu - kaže Esih.

Komentara 13

SU
suverenist
18:10 27.04.2017.

Bravo, Bruna! Imaš moju podršku, a što se tiče ovih plaćenih hdz-ovih poltrona, Bruna je u Zagrebu osigurala HDZ-u peti mandat koji nisu nikad ranije u povijesti imali, tako da HDZ duguje Bruni, a ne obratno. Nosite si svog Sanadera dalje od hrvatske politike.Više niste ni hrvatska ni tuđmanistička stranka!

DR
drugPlenky
17:56 27.04.2017.

Bravo Bruna

Avatar juricamesko
juricamesko
19:00 27.04.2017.

bravo Bruna samo tako i dalje.dosljedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije