Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRANDO MRSIĆ:

'Ne obustavljamo mjere zapošljavanja, samo radimo time out'

Mirando Mrsić
Petar Glebov/PIXSELL
27.03.2014.
u 12:39

Mladi nezaposleni za sada ne podnose zahtjeve za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Ministar rada Mirando Mrsić demantirao je danas da Vlada obustavlja mjere aktivne politike zapošljavanja no poručio je da za sada mladi nezaposleni ne podnose zahtjeve za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

- Nema obustavljanja, samo radimo time out dok ne nađemo sredstva i povučemo ih iz europskih fondova - kazao je ministar.

Pročle je godine mjere aktivne politike zapošljavanja koristilo 19000 mladih, a od studenog prošle godine do sad dobili su još 5000 zahtjeva.

>> Milanović: Ne ukidamo poticaje za zapošljavanje!

Komentara 7

SL
_Slavonac_
13:56 27.03.2014.

Učini nam svima uslugu i uzmi si slobodno time out - ali u obliku ostavke i ne vraćaj se više nikad!!!

RA
rab555
13:51 27.03.2014.

Dugo vam ide time out, dec preko 2 godine.

Avatar Carrera
Carrera
13:18 27.03.2014.

dragi moj mršiću, nemaš ti pojma o svome poslu. aj se više ne sramoti i daj ostavku dok još ima kakve-takve nade za nas mlade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije