Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
salvini u šoku
Povratak na članak

Ne 'nacionalističkoj internacionali' u EU

Na susretu ekstremne desnice u Milanu će se pojaviti čelnici samo tri stranke, svi ostali ignoriraju skup

Komentari 3

MO
morejeslano
12:56 08.04.2019.

Salvini je stvarni spasitelj talijanskog naroda. Forza Salvini.

VL
ZA
Zapadnjak
11:57 08.04.2019.

dovoljno je samo da se zaustavi ilegalna migracija, povecaju deportacije i da opcenito migracija iz zemalja s muslimanskom velicinom ne bude prevelika kako bi se smanjio rizik da neka ili neke od vodecih europskih zemalja postanu zemlje s vecinom kojaa nije tradicionalno europska (tradicionalno europska u ovom kontekstu znaci bijela, krscansko/sekularno/ateisticka, prodemokratska, slobodarska i slicno), pa samim tim i posljedice tih rizika - cak i ako dode do promjene vecine to ne znaci nuzno da ce se sve negativne posljedice realizirati, ali nema nikakvog smisla preuzimati takav rizik jer alternativa demografskog statusa quo (zbog potreba trzista, zdravstvenog ili mirovinskog sustava, a u slucaju smanjene migracije koju zagovaram, te zemlje bi se morale okrenuti pronatalitetnim politikama sto je puno pametnije od dovlacenja hrpe ljudi iz afrike i bliskog istoka, skriveni troskovi integacije, asimilacije i sigurnosti znacajno premasuju pronatalitetnu poitiku... ) je ocigledno bolje rjesenje... sto se tice nekakve nacionalisticke internacionale koja bi pokusala donijeti nekakav zajednicki ekonomski program i onda ga primijeniti na citavu europu, za to stvarno nema posebne potrebe, cak bih rekao da bi to bila velika pogreska...

VL
PL
@ploto@
20:16 08.04.2019.

Sorošev potrčko opet obmanjuje javnost sa iskrivljenim pamfletima koji su netočni.Suverenisti su već imali kontakte i načelno dogovorili suradnju nakon EU izbora da u EP stvore klub suverenističkih stranaka.Što će onda potrčko lupetati,osim plaćenih obmana.Žalosno da se danas plačeni politički aktivisti nazivaju novinarima,kad samo sramote tu profesiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.