Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALONIT
Povratak na članak

"Ne možemo vjerovati da se toljagama uništava imovina"

Nadamo se da će državne institucije napokon stati na kraj vandalskom i nezakonitom postupanju svih pojedinaca koji toljagama i rušilačkim pohodima na tuđe vlasništvo sebe postavljaju iznad svih zakona - kaže se u reagiranju.

Komentari 10

TN
tamo-neka
16:37 23.03.2010.

...zbog štete od 500kn se pozivaju na moral, pravdu i ostalo i imaju muda zgražati se nad tom štetom? ...a koliko štete su oni prouzročili radnicima i njihovim obiteljima unazad oho-ho vremena? ...tu sad nema morala, pravde i ostalog?... ...drž te se ekipico, i ja ću posvjedočiti da je staklo palo samo od sebe,a da ste ga vi samo pridržali...vidjela na tv...stvarno istina..

VL
OB
-obrisani-
16:48 23.03.2010.

.ebalo ih jedno staklo. To staklo vrijedi onoliko, koliko stečajni upravitelj pojede za jedan gablec.

VL
RO
RobyRoby
17:24 23.03.2010.

A kako nevjeruju da je unisteno zdravlje radnika, koji su stvarali ovu imovinu.

VL
Avatar miletiml
miletiml
18:52 23.03.2010.

tipicno HDZSPD-ovski nepostivanje radnih ugovora, to je normalno, ali traziti svoje i pri tome uciniti mizernu stetu, to je vec balvan revolucija pas ma ter banditsku

VL
JA
jankoprekobrda
18:54 23.03.2010.

Trebali su oni toga stecajnoga skinuti u mudante, potem ga lipo vezat za tu toljagu pa natirat da trci do Splita i onda do Zagreba il bi sitrac il bi skapa bandit jedan lpovski, da je pravde on vec bia u przunu, ka i onaj koji ga je tutekarce namistia.

VL
VI
VisAVis2
18:56 23.03.2010.

Sramota, nije ovo revolucija, to je anarhija neradnika i jebivjetara. Ja sam radio u DC-a i bio sam u Salonitu, radna organizacija Antiša Vučić (tko zna koji je to bio krelac) i tamo su radili radnici u azbestnoj prašini tih 80-tih godina bez ikakve zaštite. I sada im je Hrvatska kriva. Neka pitaju Jurjevića Baju i sl., on i njegovi su žrtvovali njihovo zdravlje (a znalo se i onda da je to opasno), a ne Hrvatska koja ih danas hrani. Sada je fabrika puna gotovih proizvoda koje neki hoće baciti, zatrpati. To je pljačka, to je za zatvorit onoga predsjednika Agencije, sramota. Umjesto da se te cijevi ugrade u kakve odvodne sustave, ovi lezilebaroši što su zdravlje ostavili socjalizmu, sada bleju i provaljuju, ruše stakla. To staklo je hrvatska država, ona pada sa tim staklom i tim Marićem i sl. lezilebarošima.

VL
PT
ptica2
19:08 23.03.2010.

Kako radnicima nije jasno da to nije njihovo i da nemaju što tu tražiti, Na koncu Vi ste na izborima za takvo nešto glasali ili bolje rečeno vi ste to tražili.Gdje je bio sindikat,da vam prosvijetli pamet Njjima je bilo važno tko će od novih kapitalista što kupiti(jamiti). i sad bi sindikat neku naknadnu pravdu , možda samoupravljanje , jer manje je radnika manje članarine za plaće tih zgubidana kojih ima više na grbači radnika nego ptica pjevica u parku za 1. maj. Dosta je više na stup srama s njima.

VL
KR
krka
19:47 23.03.2010.

Ljudi, pak to nam nije nikaj čudnoga! Vidjeli i znaju face kad u Hr. nekaj nemožeš dobiti legalno, ideš zakonom ulice. Seljaci dobili poticaje nakon orgija po cestama ometajući sve i svakoga u protoku roba i ljudi, brodari ucjenjuju, dobivaju miljarde pomoći i jamstva za kredite koje neće nikada vratiti, HŽ-ovci kotrljaju balvane za Uskrsnice i regrese....ostali diljem države prijete tražeći neostvarivo i nezarađeno...Dokle god vlast, ma koje god stranke ona bila bude popuštala i ostvarivala nerealne rashode u ime socijalnoga mira, država će samo tonuti sve dublje i dublje. Grčki sindrom nije pred nama već nam visi nad glavom. Potreban je svekoliki konsenzus za izlaz iz krize i angažman svih mozgova u državi koji tu istu državu iskreno vole i poštuju, jer i ovu krizu mnogi ne samo političari, nego i tajkuni na najbezobrazniji način koriste za konačnu pljačku države i naroda ovih prostora.

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:02 23.03.2010.

..a kada se svi obespravljeni uhvate oružja?? šta će onda bit??..a nismo daleko od toga.

VL
UD
udrimuski
10:32 24.03.2010.

bit ce toga jos!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.