Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera sms
Povratak na članak

Bačića novinari pitali gdje je Milijan Brkić

Neshvatljivi su mu napisi Nacionala kako je Brkićev kum Blaž Curić dao Franji Vargi nalog da elektronski nadzire ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, rekao je Bačić

Komentari 7

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
18:54 07.05.2019.

Nije Manolicev "nacional jednom lagao i platio odstetu, izgleda zarada veca od kazni. Sjetimo se kad su blatili Zorana Djindjica, za koga i kako je zavrsilo.

VL
DU
Deleted user
17:19 07.05.2019.

Veseli me, jako, jako me veseli čitati kako se nekim komentatorima pomutio um od silne mržnje. Grkljanje vlastite mržnje tri puta dnevno - uvijek istim riječima, uvijek o istim ljudima, uvijek o istoj stranci - to je najsigurniji put za zamračenje ionako oskudnih umova!!

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
19:34 07.05.2019.

ma dajte najte sra.... isto kao i oni ako li je i jedan dio tog istina što se šuška o prisluškivanju same policije i ostalih dužnosnika kod nas pitao bih svakog normalnog čovjeka ko li je više uopšte siguran u ovoj državi i u kakvoj to mi državi živimo izgleda isto kao i u vrjeme komunizma kad se svako prisluškivao i u datom trenu uklanjao ili ucjenjivao a kamo li što onda rade oporbi i svim drugima jednostavno ludilo i točka a da smrdi smrdi sve izgleda i do banskih dvora kraj priče i lako če oni to zataškati da se operu ali če izgleda opet i dalje narod i neistomišljenici bit meta takorekoč za otstrel i ucjene

VL
RZ
Rocky.Zg
16:59 07.05.2019.

Odvratan supozitorij. Ovakvi likovi uspijevaju u HDZ-ovoj Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
16:41 07.05.2019.

Brkić isprobava motociklističku odjeću u novootvorenom dućanu kod City centra one..... 😁

VL
KR
Kroman76
15:51 07.05.2019.

Ovaj lik mi je suspektan....

VL
DU
Deleted user
16:59 07.05.2019.

Tja, kaj se more. "Uvaženi"saborski gospo'n Bačić Brankec je čovjek za sva vremena, sve ideologije i sve režime. Iz HDZ-ova gnjiezda u stopu ga slijede njegov saborski šef gospo'n Njonjo te ministarski gospo'n Kuščević Lovrek i ministarska gospoja Žalac Gabica.. Ali, dame i gospodo, to nije sve, jerbo nije da nema i drugih HDZ-ovaca sličnog kova, lika i djela, oj ima ih i te kako, nismo mi takve sreće da ih ne bilo. Na priliku, "vitez" Reiner dr. Žac i eurogospoja Šuica Duda nimalo ne zaostaju za njima. Dok je takvih "kadrova", naš bogomdani vođa, učitelj i usrećitelj Andrjuša P. može opušteno gladiti bradu i sukati brk. Jedan prepisivački i prisluškivački "kadar" u liku i djelu Brkić Vasilija manje ili više. "Naš" posinak Ressler Karlek već je tu i od samog početka obećava puno lipih stvari. Mašala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.