Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINO RASPUDIĆ:
Povratak na članak

'Ne mogu navijati za BiH zato što uskraćuje prava mojim roditeljima, sestrama i bratu'

Donosimo drugi dio intervjua s Ninom Raspudićem

Komentari 209

SE
sestrićna
13:28 07.07.2014.

bez lustracije hrvatska država najviše za 10 god neće postojati...

VL
SE
sestrićna
13:44 07.07.2014.

Stipeprof...ja za razliku od tebe nisam ideološki zakržljao niti sam pripadao bilo kojoj političkoj opciji..opcija mi je slobodna država hrvatska s domoljubima na čelu..pa taman ti domoljubi bili i reformirani komunisti..ali ti komunsiti nisu reformirani nego i dalje rade protivv države koja ih hrani puno bolje i kvalitetnije nego mene...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:52 07.07.2014.

Svaka čast nino na izjavi, ovo se zove ljudska i moralna hrabrost....

VL
Avatar Robert28
Robert28
13:59 07.07.2014.

Bravo Nino, ne sumnjam da si mnogim svojim mrziteljima digao tlak ovim intervjuom, ali fučkaš te anacionalne jugiće koji su puni brige i tolerancije prema svima osim Hrvatima i Hrvatskoj državi, a ti tzv. lijevi su posebno napaljeni na Hrvatee BiH korijena. Od tih anacionalnih jugića su gori samo lijevi Hrvati BiH korijena poput Milanovića, Josipa Leke, Joze Radoša, novinara Ivančića, Đikić, Pandžića i još mnogih drugih s javne scene koji su u službi te anacionalne jugo ideologije.

VL
HE
hercegovačkiponos
13:51 07.07.2014.

"Nije dovoljno reći da si kao mlad bio u zabludi i da si griješio. Ali puno više od toga što je bilo zanima me konkretna vizija, što će HDZ napraviti ako s koalicijskim partnerima dogodine dođe na vlast." --- Ovaj mi je dio posebno privukao pozornost, kao, uostalom i seciranje stanja u BiH. Za intervju - ocjena odličan! Bravo Nino.

VL
BL
Blekpanther
14:22 07.07.2014.

Hvala i bravo Nino! Hvala na istini o BiH,tebe mogu razumiti ljudi koji su rodeni dolje kao ti i ja a oni koji nam nesto namecu kao Kajin u Saboru oni nemaju blage veze ni o BiH niti o Hrvatimama koji tamo zive, U meni je nestalo ono malo bosanca kojeg sam imao kad sam vidio lice i izgled "bosanskog" reprezentativca Meduljanina:strah za svakog Hrvata i Srbina rodenog bilo gdje na teritoriji BiH. Dok takvi igraju za Bosnu nece biti navijaca iz druga dva naroda!!!

VL
Avatar bok
bok
14:20 07.07.2014.

Izvrsan interview, izvrsna analiza stanja u Hrvatskoj. Svaka Vam cast gosp. Nino. !

VL
MC
mica caca
14:08 07.07.2014.

Lokun,Kupica,Stipeprof: Što vas je naljutio Nino, on je hrvat, domoljub i ima potpuno pravo boriti se za svoj hrvatski narod i obitelj u BiH. Ne smeta vam vaše zagovaranje i žaljenjem za Jugoslavnijom odnosno za velikom Srbijom koju se spremnoo čekali, a kako se čini još je uvijke očekujete.

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
14:25 07.07.2014.

Bravo Nino , svaka ti je na mjestu.

VL
BB
boze.bili
16:46 07.07.2014.

svka čast nino ja isto ne navijam za bih ako igra hrvatska navijam za hr ako ne igra onda navijam za njemačku.

VL
BA
barbaizamerike
15:49 07.07.2014.

obrazovan pametan i posten

VL
TO
tomzag
15:21 07.07.2014.

Ja sam glatko navijao za Nigeriju.

VL
MA
manuutd
14:23 07.07.2014.

Svaka riječ na svome mjestu, pametan, direktan, tko ga bolje poznaje ima tu i škole od Branimira Štulica , čak je se negdje i slikao kao on ista obleka, stav, cvike, uzdignuto čelo:)) Šteta sta mu ne daju na htv a jos za 1.5 god kad odu crveni , doći ce i tvojih 5 min, ne sumljam da ces ih iskoristiti

VL
Avatar poglavito
poglavito
14:34 07.07.2014.

BiH je republika na papiru i to nije dovoljno da bi razuman čovjek mogao navijati za tavo što, pogotovu Hrvati kojima se se gubi trag u toj im nekad domovini

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
18:31 07.07.2014.

Sve je točno rekao i pogodio "u sridu", šteta jedino što nema više konzervativnih zdravomislećih intelektualaca, a to je posljedica zločinačkog komunističkog sustava, zbog toga se pripadnici tih elita ne boje glasno ustati i uzurpirati cijelu medijsku i javnu scenu dok s druge strane pravi konzervativni intelektualci su se tek sad počeli pojavljivati!

VL
SA
samograd
18:58 07.07.2014.

jedna stvar mi upada u oči , stvarno je nino u pravu kad kaže da nema mlade intelektualne hrvatske elite .izgleda da ti što studiraju imaju glavni motiv da se što manje umore i da zarade što više love .

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:55 07.07.2014.

Ako ćemo o čisto političkim razlozima, onda niti jedan normalan Hrvat ne bi trebao navijati za tzv. BiH. Tu je stvar sasvim jasna. Međutim, ja politiku nikad ne mješam s takvim stvarima kao što su film, glazba ili nogomet. Ja u nogometu kad nema Hrvatske uvijek navijam za Njemačku, za koju sam navijao i prije do nastanka hrvatske reprezentacije, jer ja kao i svaki normalan Hrvat, nisam mogao navijati za tzv. jugoslaviju. Zbog toga sam od svih drugih ekipa odabrao Njemačku (iako su svi oko mene navijali ili za Brazil a najviše njih za Italiju) i to ne iz političkih razloga, nego zato što oduvijek igraju napadački i okomit nogomet i što im je oduvijek nogometna filozofija bila dati gol više od protivnika a ne primiti gol manje, zato jer je to ekipa koja uvijek u nogometu na svjetskim prvenstvima uvodi inovacije i po tome je zemlja koja je najviše zaslužna za razvoj nogometne igre, jednom rječju, zato jer su bili i ostali nogometna avangarda. I zato ja kad igraju NIgerija i BiH navijam za Nigeriju, jer mi je njihov nogomet ljepši, brži i moderniji, dok je nogomet reprezentacije tzv. BiH dosadan, spor i anakron.

VL
Avatar arhaika
arhaika
18:49 07.07.2014.

Hrvati u BiH su postali nac manjina zahvaljujuci bosnjackoj unitaristickoj politici. Nino se bori svojim perom i to radi vrhunski. Zanimljivi su komentari o autohtonim Hrvatima iz RH u odnosu na one iz BiH. To pravi domoljubi ne pitaju kaoao sto Hrvati iz Herc nisu pitali trebaju li ginuti u Vu ili sirom Hr.Ovi koji putaju su ostaci onih tzv urbanih koji su nakon 45 u opancima naselili secesijske stanove i jeli spek na klaviru s petokrakom na frisko skinutoj sajkaci.

VL
M9
mazg 93
18:39 07.07.2014.

Nino, svaka čast: sa stavom, svojom glavom, nepokolebljivo i čvrsto! Uživanje je čitati...

VL
PI
pipnicar
21:05 07.07.2014.

Profesore, svak vam čast, vrijedite za deset lijevih kolumnista.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.