Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne ispuni li obećanje, Bernardića u trapistički samostan!

Vatikanski ugovori mogu se mijenjati samo dogovorom Svete Stolice i Hrvatske

Komentari 17

DU
Deleted user
12:32 01.08.2017.

taj mladac je tipičan primjer neznalice u politici..umisto da potarace sve beštije iz bivše ostavštine on diže tita na pijedestal više nego jakov blažević,sačuvaj me bože.šta kazat lud!zbunjen!normalan?

VL
DU
Deleted user
12:50 01.08.2017.

Bernardić je još uvijek zelen za politiku,mada je u visokoj politici već 10g.

VL
Avatar Observer
Observer
13:32 01.08.2017.

Ovaj lik je od djetinjstva odgajan i indoktriniran u komunistickom duhu , zapamtio je samo floskule o antifasizmu , partizanstini i titoizmu . To je njegov domet ali i uvjet da bude na celu Partije. Jadnik jos nije shvatio dada njegove floskule vec odavno ne prolaze.

VL
DH
dalibor.hren
14:00 01.08.2017.

Ne u samostan već u ludaru!

VL
Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
14:48 01.08.2017.

Dok je ovaj na čelu crvenih Hrvatska lakše diše, većeg naivca nisam vidio. Mislim da će rušiti rekord od Milanovića u izgubljenim izborima.

VL
DU
Deleted user
12:44 01.08.2017.

neven budak mi je za pet,veli da je buljan culej izabrana jer je podobna,nevene nemoj uvenut, ispeci pa reci.možda?bi tebe tribalo stavit?

VL
KA
kajbum
14:53 01.08.2017.

Zasto se ne govori kolko pravoslavna crkva dobija. Hasanbegovic je poceo to istrazivat pa znsmo kako je zavrsio

VL
JA
jadrmatic
17:08 01.08.2017.

U samostanu se treba raditi, a Bero Kupus je parazit, neradnik, nitko i ništa, lik bez ikakvih radnih sposobnosti i vještina, nakupina proteina koja samo troši kisik. Ja sigurno ne bih jeo sireve trapiste koje bi pravio Bero Kupus.

VL
MV
Mijat vrdoljak
17:56 01.08.2017.

Nema Hrvatska dovoljno novaca da prekine ugovor sa Vatikanom, i sporazumno, jer prekid ili korekcija ugovora traže vraćanje crkvi oduzete imovine a to Hrvatska da ima pet nezaduženih Agrokora nemože vratiti jer vrijednost prelazi današnji javni dug republike Hrvatske. Neka se gospodin Bernandić raspisat.

VL
PI
Pilat
19:19 01.08.2017.

Treba bero jos u kumrovec na partijske kurseve da bi shvatio nesto tip koji zna da povjerenstva nikad nista nisu napravila on ucjenjuje izborom ustavni sudaca, za takve sabor bi trebo biti nedostupan.

VL
DU
Deleted user
21:39 01.08.2017.

Hrvatska je iznad svega pa i iznad Vatikana. Nijedan ugovor nije svetinja i on vrijedi dok je u interesu obiju strana. Bedastoca je tvrditi da se ugovor izmedju dviju drzava ne moze mijenjati ili da ga jedna strana ne moze ukinuti. Hrvatska treba prekopirati njemacki model i uvesti crkveni porez pa ce svaki pripadnik vjerske zajednice placati postotak svog godisnjeg dohotka svojoj Crkvi. Oni koji ne koriste usluge neke vjerske zajednice nece placati porez. Njemacka nije nikakva komunisticka zemja i to je pitanje rijesila veoma inteligentno te se nitko nema ni na sto zaliti. Placas dio osobnog dohotka svojoj Crkvi i nitko ti nista ne moze reci. Ako sto treba vratiti Crkvi tada se to treba vratiti a ukoliko ce Crkva materijalizirati imovinu rentanjem tada na to treba placati porez. Tko zna mozda Crkva bude najuspjesniji kapitalist u drzavi. Zasto bi jedan budist placao šorez i dio tog novca da bude placan Vatikanu? Lijepo crkveni porez i tada ce svaki katolik biti ponosan i tocno ce znati koliko tocno novca godisnje odvaja za svoju Crkvu.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:22 02.08.2017.

dok je Bero na celu SDP-a nece nedostajati materijala za dobre viceve.

VL
BU
Bubalamala
08:40 02.08.2017.

Račan je bio najsposobniji političar u Hrvatskoj. Imao je velike zasluge za raspad KPJ-u i prava je šteta da mu se nije dalo povjerenje za stvaranje demokratske Hrvatske države, jer su dati uvjeti da se to ostvari bez krvoproliča !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.