Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez, prijevara!

'Ne, Filip, sin ministra Jovanovića, NIJE promijenio spol!'

jovanović fejs
Foto: screenshot/gadgeterija.com
1/3
16.01.2013.
u 11:22

Nije poznato jeste li davanjem prava pristupa samoj aplikaciji omogućili da napravi još ponešto štete, koja bi mogla imati i gore posljedice od same distribucije ovom društvenom mrežom

U tijeku je nova Facebook-prijevara kojom, nasjednete li, odobravate pristup svojim osobnim podacima na društvenoj mreži, pod krinkom lažne vijesti vezane uz obitelj ministra zdravlja Jovanovića, piše Gadgeterija.com

Ako vam se na timelineu na Facebooku pojavi objava nekog od vaših prijatelja koji su komentirali poveznicu naziva "Filip, sin ministra Jovanovića, promijenio spol", nemojte kliknuti na nju. Ako ste to već učinili, onda će vam se pojaviti okvir za ispunjavanje polja "sigurnosnog koda" koji se prikazuje kao da je s Youtubea.

A ako upišete i taj sigurnosni kod, odvest će vas na stranicu www.dugineboje.com na kojoj su objavljeni sadržaji LGBT zajednica koje će pokazati "pravo lice tolerancije". Sasvim je jasno da je riječ o antigej propagandi te još jednom potezu protivnika slobode govora, istospolnih brakova i svega ostalog za što se LGBT zajednica bori.

Kako se čini, cilj ove aplikacije isključivo je širenje glasa LGBT osoba, no nije poznato jeste li davanjem prava pristupa samoj aplikaciji omogućili da napravi još ponešto štete koja bi mogla imati i gore posljedice od same distribucije ovom društvenom mrežom, piše Gadgeterija.com.

Kako bilo, i domaći zlonamjernici sve se češće služe prokušanom taktikom korisničke naivnosti, a sudeći prema količini objava, to im i polazi za rukom.

Komentara 47

ME
merdevina
13:41 16.01.2013.

Jovanoviću treba zabraniti da svoje djete eksponira u medijima bez obzira na njihovu obiteljsku "osebujnost" pristupu seksualnosti.

Avatar gladijator4
gladijator4
14:27 16.01.2013.

@kontraadmiral pozivam se na ljudski razum

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:39 16.01.2013.

U Hrvatskoj nema demokracije. Na snazi je diktatura relativizma koja služi kao uvertira sve prisutnijem liberalnom fašizmu koji će izroditi zlo pogubnije od već viđenih u povijesti - antikršćansku, anticivilizacijsku i antičovječju histeriju predvođenu zastavama duginih boja na prvim barikadama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije