Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne da nisu stišane, rasprave su dovedene do apsurda

Tomaš Masaryk, sedam sekretara SKOJ-a... Prestanite napokon maltretirati naciju

Komentari 6

MI
Mimizo
14:46 06.09.2017.

da je napravljena LUSTRACIJA te teme ili ideološke podjele bi bile davno zaboravljene i nebi jedan milorad osuđivao pozdrav za dom spremni a šutio o spomeniku četniku šoškovčaninu na groblju u borovom selu i dok se lustracija ne dogodi i zabrane svi simboli nedemokratskih režima kako slovo U tako i PETOKRAKA i velićati zločinci i diktatori polemike i prijepor će biti neminovni.

VL
DD
ddh
15:02 06.09.2017.

Kaj se maltretiranja tice, onda je za meine najvece maltretiranje to sto rade mediji i sto rade razne Boban Valentic, Puljiske ili uhljebi sa HRT-a. A svi koji stvari realno promatraju znaju, da se na HRT-u zaposljavalo i zaposljava iskljucivoo na tri nacina. A to su rodbinske veze, pripadnost ljevicarskim grupacijama i preko kreveta. A pitanje je i koliko je raznih Boban Valentic na isti nacin zaposleno kod pisanih medija, koji sada svakodnevno maltretiraju zdravu pamet, spletkarem lazu i podmecu. Upravo te i takve Boban Valenticke su medije dovele do absurda, jer sloboda medija nije spletkarenje, laganje i podmetanje, nego ispravno informiranje javnosti. U drzavi u kojoj se preko 80% ljudi deklarira da su katolici, gdje ateista ima samo mozda oko 7-8%, ti ateisti zauzimaju 97% medijskog prostora. To je absurd.

VL
DD
ddh
14:51 06.09.2017.

Ne da nisu stišane, rasprave su dovedene do apsurda - pise crvena Boban Valentic. A tko potencira tu raspravu? Premijer? Vlada ili Predsjednica? Nitko od njih. Tu ne raspravu, nego komunisticko kokodakanje podsticu Partija s Iblerovog Trga, podsticu sovjetski Josipovic i Bernardic, podsticu uhljebi sa HRT-a koji sami sebe neopravdano nazivaju novinarkama i novinarima, podsticu razne Boban Valentic, Puljiske i Zonje, sve redom komunisticki kadar. a podsticu vec uhodano komunisti i komunjare sa prljavog Indexa, Novog i Jutarnjeg. Pa se onda javljalu razni iz Svaljekine komunisticke stranke koji fuliraju civilizirane i naravno Pupovac. Ta grupacija se objesila za usklik ZDS s jednim jedinim ciljem, a to je dezinformacija gradjana i pokusaji to natovariti sadasnjij Vladi. ZDS jest usklik koji se u Hrvatskoj u raznim varijantama koristi stoljecima. Taj usklik mozemo naci i u bivsem DDR-u, gdje us cak i pioniri morali na pitanje "jeste li spremn za domovinui" (Seid ihr für Vatreland bereit?) odgovarali - uvijek spremni (Immer bereit!). U nekim varijantama taj usklik nalazimo i u Poljskoj i ostalim zemljama bivseg tatalitarnog komunistickog systema. U Hrvatskoj su taj pozdrav-usklik ustase pretvorile u smece, ali su i ponajbolji hrvatski sinovi s tim poklicem na usnama kretali u borbu za slobodu Hrvatske protiv srbskih i inih cetnickih fasista. Pozdrav nije bio problematican cak i Racanovoj administraciji koja ga je kao takvo korektno registrirala i zastitila.

VL
AM
AMD------------------------
14:30 06.09.2017.

kakvu to zajednicu,drzavu sve te hrvatske vlade od 91.njeguju ? bez cistih,jasnih temelja nema zajednice ni drzave ! dojmljuje me se,da bi se sve stranke,partije,udruge srusile onoga momenta kada bi sve te muljaze oko zlocina ,neljudskosti sistema kojega se drze bile eticki redno obradjene-i istina dosla na svejetlo.

VL
DI
Diesel
14:44 06.09.2017.

Koliko vam vremena treba da shvatite da ste okupirani od grupe seoskih baraba?

VL
EM
emojmile
11:07 16.09.2017.

Pomalo se čini da su Hrvati izgubili kompas. Tito, Masarykova, ZDS, Savudrija, Bosna. Ratujemo na vise frontova nego '91. Sto reći djeci, samom sebi. Koji put bira ova zemlja? Trgamo.se izmedju drugog i treceg svjetskog rata, hladni,ozebli, praznih pogleda, i.praznih djepova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.