Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA BLOG
Povratak na članak

Plenković o Todorićevim optužbama: Ne bi bilo dobro da dođe do kolektivne amnezije

"Mi smo tu mirni i radimo ono što smatramo da je dobro. Na sjednici Vlade rekao sam koji su sve scenariji bili na stolu"

Komentari 47

Avatar southman
southman
12:19 29.09.2017.

Promijenilo se to da su Rusi rekli Todoriću "da bi se mogao okliznuti na koru od banane negdje na 20-tom katu nebodera " ukoliko ne nađe načina da im vrati na mutan način dobiven kredit. To se jedino promijenilo, a za "cvjećara" Ivicu to je i više nego puno !!!

VL
DO
domxerex
15:31 29.09.2017.

Javio se lik koji ljudima po Baranji po dvije godine nije plaćao i onda bi tražio da mu oproste polovicu kako bi im platio. To je taj "crveno pošteni" Todorić koji se obogatio neplaćanjem. Sve je tvrtke od države za pokupovao jednu kunu (Belje, Jamnicu, Konzum,...) a država ih je prije toga sanirala da bih kao netko htio kupiti. I pored svega toga je uspio propasti. Jadan gazda Todo, što bih ja volio imati stanje kod seve na računu kao on. Ali na onom računu na Kajmanskim ili već kojim otocima gdje mafijaši i tajkuni peru novce. Znate li koja je razlika između tajkuna i mafijaša. Tajkun je odmah na početku posla shvatio da će trebati pokvarenog odvjetnika koji će mu prati novce i savjest i kupovati veze u pravosuđi. Svega ovog ne bi imali da je hrvatsko pravosuđe i porezna uprava radili svoj posao kao što nisu ali ga rade kada je sitna raja u pitanju. Sve ih treba potrpati u zatvor (skupa sa HNB) i oduzeti im svu imovinu i oduzeti im biračko pravo (ni glasati ni birati). Oni su svoje rekli i napravili.

VL
MA
Marinko2
12:51 29.09.2017.

Poslovica kaze da riba smrdi od glave. Nazalost cijela hrvatska ekonomija je kreirana na muljazi i toliko se rasirila da su muljatori muljatorima postali kompeticija a nazalost zrtve su 'stoka sitnog zuba'.

VL
Avatar Becarina
Becarina
04:55 30.09.2017.

Treba istraziti ministra Jakovinu, 4 godine bio Todoriceva samoposluga, niko ne spominje guvernera HNB sdp Rohatinskog, puno je takvih u sdepeyu a toliko glasni.

VL
TT
tTony
03:02 30.09.2017.

Mi smo kao obicno na pogresnoj strani ajmo bit posteni i priznat ko je vise poridonijo Hrvatskoj Dalic ,Pelenkovic,ili Todoric .Ne triba branit Todorica ali sve sto je radijo i gradijo ostaje u Hrvatskoj ne zelim diskutirat kako je napravijoo cinjenica je da ova drzava triba investore ovo nije najbolji primjer.

VL
AM
AMD------------------------
11:47 29.09.2017.

sve vlade dosada su agrokor i sve vas treba poslati u proslost. o trzistu bez muljaza ni todoric a kamoli potomci bivsega sistema naju nesto,jos mogu u slobodnom svijetu opstati.

VL
IK
ikbmibm
15:53 29.09.2017.

Todorić je destabilizirao Agrokor kad je kupio Merkator na dug. Što su radile institucije od Hnb, Hanfa ,revizorske komisije i ministarstvo financija ? Plenkovićeva vlada učinila je sve kako bi spriječila urušavanje cijelog gospodarskog sustava Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
12:04 29.09.2017.

Pravo Plenki ! Prvi čovjek koji nesto radi nakon niza godina i zato ga napadaju lopovi i ležači

VL
Avatar dobry
dobry
14:29 29.09.2017.

Je li ovo na naslovnici Premijer poručuje: "Hrvatski građani, evo vam ovoliki...."

VL
Avatar tkozna
tkozna
16:42 29.09.2017.

Sada će Klem i Đuro diči šator!?

VL
Avatar bodavica
bodavica
15:19 29.09.2017.

slike i prilike "države" u kojoj narod PATI a bogatuni se prepucavaju u "korist" toga istog naroda. Čisti dokaz zašto Hrvati kroz povijest nisu mogli imati državu u kojoj bi bili sami gospodari

VL
PR
promag
14:21 29.09.2017.

dragi premijeru. Agrokorove dionice su blokirane na burzi, dobavljači ionako ne rade s njima ako nije osigurano plaćanje, a investitore ne zanimaju glasine - oni naprave due diligence. Jedino kome smeta otkrivanje istine je onaj tko je mutio. Za Todorića se zna da je imao svakakvih povlastica u poslovanju, ali je pitanje koliko su drugi akteri krivi za sadašnju situaciju.

VL
TT
TTjac
12:37 29.09.2017.

Izabrao je najlošiju opciju za sebe, a i za nas. Ne može biti miran kad mu prijete milijunske odštete. Ipak, boli njega, neće plaćati iz svog džepa, nego tuđeg.

VL
Avatar Ronin
Ronin
15:00 29.09.2017.

Plenki kupi prnje, zločinačka ide u povijest (zatvor).

VL
AH
ahaskoro
12:27 29.09.2017.

HAHAHAH Ne bi bilo dobro da dodje do kolektivne amnezije? Jedini razlog zasto je HDZ na vlasti je sto ovaj narod ima kolketivnu amneziju....

VL
DU
Deleted user
15:55 29.09.2017.

Nije važno....., ali....Plenković: - Ne bi bilo dobro da dođe do kolektivne amnezije....hahahahahahaahahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....boli me srce kada sam to pročitao.......svi i malo educirani razumiju....ali..., žao mi je, ....zlatna ribica je uginula...!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar anlaser
anlaser
15:31 29.09.2017.

KOLEKTIVNA AMNEZIJA , jel to ono kad sve vlade znaju za pljačku u pretvorbi ali ih to ništa ne dira , kad se zapošljavaju stranački kadrovi a ostali neka se sele ,kad vam stižu poruke na mobitel :" ne zaboravivi glasati i povedi familiju " i još bezbroj prljavih stvari na kojima počiva politika i vlast u ovoj zemlji !

VL
AN
ante92
12:38 29.09.2017.

Njegova stranka kolektivnoj amneziji može zahvaliti ponovni dolazak na vlast.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:50 29.09.2017.

Tzv,NOVOGOVOR-Masonska demagoška izmišljotina se sastoji u tome da sve što kažu političari obrnite i to vam je istina! Dakle kad kažu nečemo nešto učinit onda znajte da baš HOČE to nešto učinit kao npr,povečat porez a kad kažu da ćee nešto učinit kao spriječit deložacije onda znajte da baš NEČE,nikako i nikada to ućinit kao što niti nisu! Tako i u ovom slučaju kad kaže da ne želi kolektivnu amneziju zapravo on ŽELI kolektivni zabprav svega i da se sve podvuče pod tepih i zaboravi, ko je jamio jamio je baš kao i u pretvorbi i privatizaciji 90-tih a ovo je 95% slično pošto u tome sudjeluje 6-7 velikih firmi kooperanata poput Leda,Kraša ...

VL
DU
Deleted user
13:47 29.09.2017.

Ne brinite gospodine Plenkovicu, sve ovaj narod pamti. Grijehe gazde Todorica, ali i grijehe svih politickih struktura od osamostaljenja!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.