Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA I INTERVENTNA POLICIJA

Navijački obračun u Đakovu: U sukobu Boysa i Torcide ozlijeđena jedna osoba, razbili kafić

Đakovo
Google Maps
03.10.2021.
u 10:25

Na teren je izašla interventna policija, dvije policijske marice i tri službena automobila koji su cijelu večer čuvali ulicu i obližnje kafiće

Policija je izvijestila da je identificirala nekoliko sudionika navijačkog obračuna u Đakovu u kojem je ozlijeđena jedna osoba i uništen jedan kafić.

- Jučer 02.10.2021. godine u Gradu Đakovo došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dvije navijačke skupine. Tom prilikom oštećen je ugostiteljski objekt, a jedna osoba je ozlijeđena. Očevid na mjestu događaja je obavila očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske. Policija je identificirala nekoliko sudionika ovog događaja te nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i svih sudionika ovog  događaja - izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, uoči utakmice Osijek - Hajduk navijači Torcide iz Splita su se potukli s navijačima Boysa. Razbili su ugostiteljski objekt u ulici Bana Josipa Jelačića u Đakovu.

Na teren je izašla interventna policija, dvije policijske marice i tri službena automobila koji su cijelu večer čuvali ulicu i obližnje kafiće.

U tučnjavi je ozlijeđen jedan od sudionika, 25-godišnji hrvatski državljanin koji je zatražio liječničku pomoć u KBC-u Osijek. Za sada nije poznata težina njegovih ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 15

LA
lajh1985
11:37 03.10.2021.

Ovi rekli bevanda je bolja,a boysi rekli ma samo gemist i evo belaje

Avatar matezanki13
matezanki13
10:49 03.10.2021.

sramota

Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:57 03.10.2021.

Da su se bar potukli zbog lipe i pametne cure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije