Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEŽ - BORAC

VIDEO Kaos u Mostaru: Huligani utrčali na teren, sucu zapaljen automobil!

Youtube/Screenshot
22.09.2021.
u 09:00

Domaćima se nije svidjelo što su gubili 0:2 pa su odlučili pokazati što misle - doslovno.

Utakmicu desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i Borca obilježili su neredi kakvi se rijetko viđaju. A kulminiralo je u 82. minuti pogotkom Stojana Vranješa za vodstvo gostiju od 2:0.

Na travnjaku se pojavilo nekoliko desetaka navijača Veleža, sudac je odmah prekinuo utakmicu i bez obzira na navodnu želju da se utakmica nastavi, delegat je odlučio prekinuti ju i dodijeliti gostima pobjedu 3:0.

Taj rezultat nije jedino što se dogodilo Veležu, klub čeka rigorozna kazna. Jer, utrčavanje na travnjak nije bio izdvojeni incident, sucu Sabriji Topaloviću zapaljen je automobil po povratku iz Mostara. Navodno su u automobilu bili i drugi suci, a zbog svega je delegat Adnan Alispahić morao u bolnici potražiti pomoć.

Za Klix.ba je o fizičkom napadu progovorio i direktor Borca Dejan Lukendić.

- Nisam se osjećao sigurno na tribinama, imao sam i jedan napad. Zahvalio bih ljudima iz Veleža, koji su bili korektni i koji su pokušali da sve organiziraju na najvećem mogućem nivou. Pojedinačne ispade navijača ne bih komentirao, verbalno nije problem, ali kada dođe do fizičkog kontakta, kao što je došlo, to nisu napravili pravi navijači Veleža. Domaćin je bio korektan i ljubazan, napravili su sve što je u njihovoj moći i ispalo je tako kako je ispalo. Što ja tu mogu - izjavio je Lukendić.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
17:47 22.09.2021.

i to posli tekme dva bratska kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije