Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje: U Rijeci moguća obilna kiša

kiša
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
13.09.2017.
u 09:00

Danas će biti većinom suho i sunčano, ponegdje s umjerenom naoblakom

Nakon obilnih padalina koje su ovih dana u dijelovima Hrvatske doveli i do katastrofalnih poplava, kiša, ponegdje i obilnija, moguća je i tijekom narednih dana.

Danas će biti većinom suho i sunčano, ponegdje s umjerenom naoblakom, a ujutro na kopnu mjestimice s maglom. Oblačnije, rijetko uz slabu kišu, uglavnom će biti u prvome dijelu dana još u Slavoniji i Lici, a novo se naoblačenje uz mjestimičnu kišu očekuje navečer i u noći na dijelu sjevernog Jadrana. Vjetar će biti većinom slab, poslijepodne ponegdje umjeren jugozapadni i južni. Na Jadranu ujutro slaba i umjerena, podno Velebita mjestimice i jaka bura, te sjeverozapadni vjetar, potom od sredine dana zapadni i jugozapadni, a navečer na sjevernom dijelu jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom će se kretati od 20 do 25 °C.

kiša
1/13

Sutra će u većini krajeva biti uglavnom sunčano, na kopnu ujutro mjestimice s maglom, ali na dijelu sjevernog Jadrana i u Gorskome kotaru bit će oblačnije, povremeno s kišom, a na širem području Rijeke kiša može biti i obilna, navodi DHMZ.

kiša
1/18

Navečer i u noći na petak jače naoblačenje s kišom očekuje se i na sjeverozapadu. Vjetar će biti slab do umjeren, mjestimice jak jugozapadni i južni, s olujnim udarima moguće u gorju i na sjevernom Jadranu. Drugdje na Jadranu bit će slabo i umjereno jugo

Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 10 do 15, na Jadranu između 15 i 20 °C, a najviša dnevna od 22 do 27 °C.

DHMZ također navodi kako će u petak vjetar oslabjeti i okrenuti na sjeverac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije