Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena droge
Povratak na članak

Natopio papiriće kokainom, ušio ih u zastavice pa poslao iz J. Amerike

Policija je dobila dojavu kako će 23-godišnjak u ponedjeljak na pošti podići paket pun droge.

Komentari 4

SA
sargu123
18:39 05.05.2010.

GOLI OTOK mora ponovo biti aktiviran ! Kandidata je jaaako puno : Sanader , Polančec , Kosor , Bebić , Rončević , Vukelić , Šuker , Jandroković , Šeks , plus , naravno njihovi ljubavnici , pa poslovni partneri , gamad odurna .

VL
BO
bohtar
15:04 05.05.2010.

Potrebno je otvoriti onaj lepi otočič,kojega su zatvorili pa neka tamo prodaju drogu jedan drugome,imaju đabe i sunčanje i plažu......

VL
ZX
zark x
15:09 05.05.2010.

Momak je dobio paket iz Amerika kako se to uvijek dobivalo, Sad ce imati vremea da proslavi uz besplatnu spizu.

VL
OB
-obrisani-
15:54 05.05.2010.

Vidim da je i hrvatska murija prihvatila kaubojske metode. Onom koji je svog \"kolegu\" prijavio, policija ce progledati kroz prste kad ON prokrijumcari koji paketic!. Samo neka izgleda da murija \"ima uspjeha\"! Taj mentalitet je oslikan u crticima \"Tom ii Jerry\", gdje macak naterava misa, ali ga ne zeli uhvatiti jer bi izgubio posao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.