Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE TENZIJE
Povratak na članak

NATO poručio Rusiji: Putin mora sudjelovati u istrazi o Navaljnom

Stoltenberg nije želio spekulirati o mogućim sankcijama koje bi NATO saveznice koordinirano uvele protiv Rusije

Komentari 18

AA
aabbcc
09:48 05.09.2020.

Samo sramote Ruse, jer da su Rusi njega htjeli smaknuti ne bi mu traga ni od pepela bilo.

VL
Avatar zong
zong
09:35 05.09.2020.

Buuuahahahaha... pa dođite ga natjerati vi iz NATO-a.😂😂 Nakon što SAD nisu uspijele prijetnjama i sankcijama njemačku natjerati da prekine sa rusijom izgradnju "Sjevernog toka 2", Putin kao otruje glavnog "njemačkog igrača" u Rusiji, Navaljnog. I šta je Putin time dobio!? Stara igra amera... Jednom kada to američko carstvo propadne i kada sve prljavštine njihove politike izađu na vidjelo, najviše će se njihovi sadašnji saveznici zgražati...

VL
SE
Serdar222
13:34 05.09.2020.

Gospodo iz NATO pakta, svatko tko ima IQ veći od broja cipela uviđa vašu podvalu u ovom slučaju. U političkom smislu Navaljni je minorna pojava, a da su ga se Rusi htjeli riješiti, on bi nestao bez traga. Nije uputnoo dirati u Rusiju, svi koji se pokušali loše su prošli.

VL
DU
Deleted user
11:39 05.09.2020.

Sretan sam što smo ušli u NATO, no gospodo iz NATO-a dajte uključite mozak ako vam ga korona nije popapala, radite štetu i sebi i cijelom svijetu. Rusija je bila uz NATO i surađivali ste . Nakon toga ste prevarili Rusiju i prekršili jednostrano dogovore, a mogli ste sve dogovarati i surađivati,ali na korektan način.Kad razmislim i ja bih se , da mi ostavite samo mali prst borio se za svoj narod. Putin je pročitao vašu nepoštenu igru i uzeo vaše metode, doradio ih i sada vas suvereno njima rabija. Nisam sretan sa slavenskim mentalitetom, ali vi ga ne razumijete, on je vidljiv u ovoj istinitoj priči. German i Slaven kad ne mogu odviti vijak na točku reagiraju najčešće po slijedećem: German proba, ne ide, pošprica WD-om opet ne ide, pozove mehaničara. Slaven sve to isto napravi, ali ljutit ne odustaje zna da ako skoči na polugu da će puknuti šraf, ali nek pukne, pa kolko košta da košta, neće on mene..... Nema potrebe pokvareno buniti njegov narod, to su Srbi radili u Ausrougarskoj i svijet uveli u 1. sv rat, valjda znate nešto o naučenim lekcijama i sigurno znate da sada nema fronte, A bombe padati će svuda, jer tu će biti logika šrafa. Sjednite i dogovorite se inače ćemo i ćete nestati.

VL
XA
xaron
20:46 05.09.2020.

Pa šta je to NATO uradio kad je Saudijac ubio novinara u Istambulskom konzulatu, raskomadao ga ...Kako su Saudijci saveznici NATO , to je nešto dozvoljeno ?

VL
SA
Shariel Aron
11:04 05.09.2020.

NATO poručio Rusiji: Putin mora sudjelovati u istrazi o Navaljnom ili će NATO za kaznu otkazati vojne manevre ispred ruskih granica.Nisam ljubitelj Putina niti Rusa,ali zalažem se za pragmatičan pristup.Rusija je velesila i takvi glupi naslovi samo tjeraju na smijeh.Kad.Kad SAD uvodi sankcije drugim državama,onda to nije za podcijenit, ali kad NATO i njegov šef daju prijeteće izjave prema Rusiji,onda to nije niti malo duhovito.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:45 05.09.2020.

Sutra ce ih Vlado obavjestit hahaha samo kmecanje.Evo Indija kupuje sto aviona od Rus trista tenkova i S400.Egipat kupuje 500tenkova..Turska hoce kupovat Su 57 i pregovori se vrse za S 500. Alce Ruje uzet novac.Pa Vakcina Sputnjik .Vec tu dolazee izaslanstva razni drzava. Radi se o desetinan milijardi.Ai svjetska zdrastvena organizacija priznala dasu stvorena Antitjela nemaju kud.Istina se nemoze sakrit ja sam vec davno pisa o tome.Uskoro ce i Vektor iz N Sibirska napravit dva cjepiva.Dok Ameri i Englezi neznaju nek uce od Rusa.Sad ce moji domaci amerikanci kmecat teko im ali izdrzat ce

VL
SN
Snowman
19:35 05.09.2020.

to je jako slicno onom slucaju u Siriji. Asad ima dobiven rat i najednom koristi bojni otrov. Sta je na to rekao US predsjednik. Sad je crvena linija prekoracena . Sad pred zavrsetak Nordstream 2., Navalni je otrovan, treba ruse kaznit , taj projekt sustaviti. Za mene jedini motiv imaju Ameri. Nebi to bilo prvi puta da nesto takvo smuljaju.

VL
SO
Sotona
16:26 05.09.2020.

NATO poručio Rusiji: Putin mora sudjelovati u istrazi o Navaljnom Nato = MERKeRL je naredila sad je nastradao nema više jahati po stepi nego ima da strepi i da se uhapsi na licu mjesta jer sva Amerika zna potom NATO ne može da ne zna tko je krivac i zašto nema isporuke plina za EU NATO je ustanovio pošto je njemu super poznati taj otrov i cijela receptura več smo 50 godina a u Rusiji i nema nikog drugog ni stranih agenata ni organiziranih Ukrajinskih majstora koji bi mogli da otrju opoziciskog vođu koji tako i tako nema nikakove šanse da ugrozi ni za 20 godina Putina znači -beskoristan u Rusiji ako je živ glumi slobodnu i opoziciju tamo kao demokraciju . Ali ako ga neka strana sila ili Ukrajinski agenti otruju sa "Kazačokom" onda je zna se Putin je za kazniti jer znaju svi na zapadu da je to smo Putinu na pameti . Da truje svoje Ruse .. A to Amerika pogotovo NATO ne može da trpi od žalosti pa da ne zada udarac onome koji je tako bahat pa se hvali brzim prebrzim super opasnim raketama i time plaši djecu u Americi. i u NATO svezu = tj, EU !...

VL
Avatar superhik74
superhik74
22:23 05.09.2020.

Ha, ha, ha...ratni zlocinci iz Afganistana, Iraka, Libije, Jemena, Sirije itd. itd. odredjuju rusku unutarnju politiku, ha, ha, ha..pa nije vam to banana republika tipa Djubuti pa im skupina ratnih zlocinaca moze naredjivati kako voditi vlastitu unutarnju politiku. Mislim da ce rusi umrijeti od smijeha i poruciti im da Johnson mora sudjelovati u istrazi nekog ubijenog u Engleskoj ili Tramp u istrazi nekoliko crnaca ili Makron u istrazi pobijenih zutih prsluka itd. itd.

VL
MA
Matrix5
21:48 06.09.2020.

Rusiju se zeli opet stavit na optuzenicku klupu modus operandi bude slican kak u slucaju Skripalj,mort jos i gore uz zapadne sankcije sj plinovod itd ,traze se bilo koji razlozi za ponovno hladni rat,Biden je vec “ugrizo”Trumpa da se izjasnii u vezi novocoka.Sve se cini da Navaljni nije otrovan u suprotnom bio bi vec odavno mrtav.

VL
JO
jorgen
23:33 05.09.2020.

Čudno da pozivaju Rusiju na suradnju, a Nijemci su ti koji ne daju nikakve detalje o svojim rezultatima istrage.

VL
DU
Deleted user
13:33 05.09.2020.

Ahahaaaa, i sto ako ne bute htjeo. NATO ce Rusiji objavit rat. Pa ce opet biti stara prica "kako su Hrvati oslobadjali Cacak". ili ti za one koji neznaju o cemu pisem.....Hrvatski legionari u borbi za Čačak. Prva jugoslavenska brigadaa pod zapovjedništvom potpukovnika Marka Mesića raspoređena je na bojišnicu 30. listopada 1944. godine

VL
Avatar Matija22
Matija22
14:23 05.09.2020.

ruski kgb trovač na slici

VL
TA
Talleyard
09:01 05.09.2020.

Putina treba isključiti iz takvih istraga, jer on je diktator po čijem nalogu se rade takvi zločini, kao i svi diktatori, kakav je bio i naš jednonogi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.