Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladni rat
Povratak na članak

NATO neće u Trumpovu utrku u nuklearnom naoružanju

Trumpova je namjera vrlo opasna i učinit će svijet puno opasnijim mjestom, poručili su iz Moskve

Komentari 5

MP
miroslav.petkovic.7564
14:24 25.10.2018.

Kome donosi sta dobro utrka u naoruzanju. Kome trba nuklearno oruzje u Europ! Pa nisu rusi dosli na Europske granice. Vec nato se sirio na Ruske. Treba mir i prosperitet da narod bolje zivi. A ne ratovi!

VL
E
E
15:35 25.10.2018.

Ovo je standardno nepoštivanje bilo kakvih konvencija od strane Amerike. Na isti način su se povukli i iz sporazuma o antibalističkim raketama. Kad im nešto ne odgovara, jednostavno proglase sporazum nevažećim i izjave da je druga strana kršila sporazum, ali bez ikakvih dokaza. Uvijek nastupaju sa stajališta sile i to će im se na kraju obiti o glavu. Naprijed Rusija!

VL
DU
Deleted user
17:48 25.10.2018.

Jos jedan uspjeh mirotvorca Trumpa

VL
I1
ing-12345
06:19 26.10.2018.

Samo potpuni idioti neće podržati Trumpa. Utrka u naoružanju je hladni rat kojim je SAD već jednom pobijedio Rusiju a pod vodstvom Trumpa napraviti će to i drugi put. Na taj način će Putin i Rusija izgubiti ono što suu osvojili pravim ratom u Gruziji i Ukraijini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.