Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.01.2023. u 09:30

Voditi skriveni rat protiv Rusije preko leđa Ukrajine moglo bi se i nazvati i kriminalom – ako je, dakle, Milanović u pravu. Ili šutnjom i ignoriranjem jednog ozbiljnog pitanja NATO-ove službe pokazuju nešto drugo, blaže, ali jednako opasno: nekompetentnost

Komentara 27

Avatar Ninefinger
Ninefinger
09:43 21.01.2023.

Ma o čemu ti? Pa tko se normalan osvrće na lupetanja nekog lika koji je i Hrvatsku zaustavljao na putu u EU zbog jednog ud_baša i koji je evidentno ruski baćuška.

Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
10:12 21.01.2023.

Kad bi ljudi znali koliko malo pameti upravlja svjetom, umrli bi od straha.Ivo Andrić,

DU
Deleted user
10:07 21.01.2023.

Osvrtati se na izjave ovog nestabilnog čovjeka znači davati šlagvort njegovim ispadima. Njemu je najveća kazna ako ga se ne doživljava. Svatko tko se osvrće na njegove nesuvislosti daje mu podstreka da nastavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije