Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priprema za svaki istovremeni napad
Povratak na članak

NATO će dogovoriti master plan za odvraćanje od ruske prijetnje

Dužnosnici i diplomati kažu da takav napad nije neposredan. Rusija poriče bilo kakve ratne namjere i kaže da je NATO taj koji takvim pripremama riskira destabilizaciju Europe.

Komentari 11

DU
Deleted user
08:08 21.10.2021.

Nema kraja europskoj nepromišljenosti, već stoljećima kuju kako razoriti i okupirati Rusiju i svaki put se završi tako da najgori ekstremisti dolaze na vlast redom u Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj, i onda Europa implodira u međusobnoj netrpeljivosti. Povijest nije učiteljicaa života jer da je, već bi odavno Europa imala čvrsto savezništvo sa svojim dijelom Rusije a ne sa hohštaplerima.

VL
CR
crovritnjak
07:59 21.10.2021.

Jedina prijetnja je NATO za sve

VL
SI
sisavac
06:58 21.10.2021.

pa sad, svibanjske vježbe su bile odgovor na američke vježbe 10 km od ruske granice, sa 'saveznicima'... ne obratno. rusija provocira? hm, kako ono amer reagira kad se njegovim granicama približi nešto vojno..? što bi rusija trebala, pokloniti se? kome? pa kud da se rusi povuku, na sjeverni pol ,da bi ova baltička šaka jada bila 'sigurna' od tzv. ruske prijetnje? jedina prijetnja europi dolazi od sad-a. nikog drugog. bez dizanja tenzija nato nema smisla postojanja. rusija nije prijetnja. rusija ima vojni proračun od 60-ak mlrd dolara, nato pakt 1.300. tko je kome prijetnja? zamislite da se tih 1.300 mlrd upuca u ekonomiju, infrastrukturu? a ne ne avione, oružje, koje nikad nikad neće biti upotrijebljeno protiv rusa, jer odgovor je jasan, posljedice totalno razaranje svijeta. ako o europskoj sigurnosti odlučuje amerika, onda je budućnost jasna. još više američkih baza. ruska aneksija krima? ej, bio referendum, sve po un pravilima. znate što je aneksija? pitajte austriju. ruska prijetnja... dobra fora. izlaskom rusa iz brisela i izgonom amerikanaca iz moskve, o europi direktno pregovaraju rusi i amerikanci. jel sad europa sretna, što je izbačena iz svih kombinacija? o ničem ne odlučuje, čak ni o cvjetnjaku na svom dvorištu. jel vama jasno što se dogodilo neki dan? da je eu ostala bez ikakvog direktnog kontakta sa rusijom. eu birokrati su sigurno ponosni.

VL
GE
geler203
07:34 21.10.2021.

Uz plandemiju i krizu predlažem hitnu pomoć NATO-u i Americi, kako bi mogli živjeti svoj američki san i štititi svoje interese bilo gdje u svijetu. Neka se svaka država odrekne jednog državnog proračuna u njihovu korist.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:28 21.10.2021.

Samo ba, ba, ba nisu Rusi dosli na Nato granice vec Natovci sirili se prema rusiji.Primili zemlje Varsavskog ugovora i ako su rekli da nece...Sta radi Amerika deset tisuca km u C moru ili kod Kine..Sinoc kaze Vladimirovic rasporedit cemomo im oruzje i baze na Kubi ili u Mexicu.Rekose ovdje na TV Moskvi situacija nije dobra korak do rata.Sinoc su rusi natjerali americke bombardere da se okrenu...Sa rusima izgledi mali im ratovat.Da roboti imaju tenkove robote i vojnike robote posljednja rjec tehnike...A S 500 PZO uskoro ce bit na bojevom dezurstvu...Pa ovdje u Moskvi roboti setaju u kafein te posluze s kavom ili rade na recepciji hotela.Ili ciste hale metroe autobuse trolebuse itd...Sta kaxu domaci amerikanci na to..

VL
Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
07:28 21.10.2021.

NATO vojska je danas sposobna jedino za zaštitu najpopularnijeg predsjednika SAD-a od svojih voljenih građana 🤡

VL
JO
jorgen
11:08 21.10.2021.

Ruska prijetnja a NATO okružio Rusiju? Dobar štos.

VL
ST
stanoe
14:10 26.10.2021.

Da nema Rusije i Putina trebalo bi ih izmisaliti. jer zapad predlaze degradirani svijet, bolestan svijet, oni nemaju viziju napredka ljudskog roda niti misle da ga unaprijede vec kako da ga uniste da bi manjini bilo bolje.

VL
PS
popevke sAm slagal
07:54 21.10.2021.

Tada sovjetska Rusija je "samo" početkom šezdesetih zauzela Kubu, postavila Kastra i uvela komunizam. Do dan danas tamo, 90 milja od Amerike, ima presudan utjecaj. Čak je željela instalirati nuklearne bojeve glave usmjerene prema Americi. Znači Kuba pod Rusima može,ože, a Ukrajina u Nato-u , ne može. Ruski dvostruki kriteriji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.