Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Više ne želi živjeti'

Natjecateljica reality showa ubila se zbog zlostavljanja na TV-u?

Thinkstock
06.03.2014.
u 07:55

Mlada se žena navodno objesila žicom sušila za kosu te ostavila oproštajnu poruku u kojoj je napisala kako više ne želi živjeti

Jedna od vodećih južnokorejskih televizijskih kuća suočava se s burom negativnih komentara nakon šokantnog samoubojstva žene koja je sudjelovala u njihovom reality showu, javlja New Straits Times.

Natjecateljica showa 'The Mate' ('Partner') koji se emitira na nacionalnoj televiziji SBS jučer je pronađena mrtva u svom stanu nakon tjedan dana snimanja u gradu Jeju na istoku zemlje.

Mlada se žena navodno objesila žicom sušila za kosu te ostavila oproštajnu poruku u kojoj je napisala kako više ne želi živjeti.

U spornom showu 10 muških i ženskih natjecatelja nalaze se u kući nazvanoj 'Lovetown' dok ih televizijska ekipa neprekidno snima. Sudionici se susreću s raznim fizičkim obračunima u nadi kako će otići na spoj s jednim od natjecatelja. Otkad se pojavio 2011., show je kritiziran i zbog emotivnog zlostavljanja kandidata. Majka djevojke izjavila je kako joj je kćer prije samoubojstva rekla kako neće moći živjeti u Južnoj Koreji nakon što se emitira show.

>> Reality show o svingerima: Skriveni život običnih parova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije