Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija
Povratak na članak

Nataši Kandić sumnjiva priča o vađenju organa na Kosovu

Ne vjerujem u autentičnost svjedoka. Ako je OVK organizirao ovakve kriminalne radnje, zar nije logično da angažira liječnike za takve operacije nego pripadnike OVK koji su trenirani da vade organe, pita se Kandić

Komentari 54

TM
Tvrtko mali
10:53 12.09.2012.

Vadenja ogana je bilo jos i u miru u Albaniji a da nebude na Kosovu kod toliko dobrovoljaca ,ko to veruje taj je previse pametan ,a ova prica jeste sumljiva ,previse je smucena a i svedoka je naso Hrvat ALII ojaviti nesto sto Kandicka pjeva,nek vam Bog oprosti ,stvarno neznate za stid

VL
OL
olovka
11:06 12.09.2012.

Dali ona vozi americke Hamere kao i onaj Jovanovic? Dali jedna normalna drzava moze dozvoliti da u svojim livadama ima ovakve krave koje se jebu na vlastitim livadama a mlijeko se muze u Americi? Moze ! sve moze , postoo to sranje nije drzava .

VL
ZE
zeljkonl1
11:12 12.09.2012.

Direktorica fonda za humanitarno pravo!Hehehe,bas me interesuje ko je placa,i cije interese brani?Verovatno joj je zao zrtava ove prljave trgovine....Ili nije?Prava humanitarka...Ali dovoljno za udarnu vest na VL-u...E pa cestitam...Pogotovo sto se zauzima za istragu nestalih Srba na Kosovu,ili je to ne interesuje....puta koliko organa?

VL
ZE
zeljkonl1
11:15 12.09.2012.

I sad intervju sa Cedom Jovanovicem da potvrdi Natasicu i eto istine....Hehehe

VL
OB
-obrisani-
11:19 12.09.2012.

Ljudi, jasno je da je velikosrpska politika krivac za nedavne balkanske ratove, ali ovo što im međunarodna zajednica radi na Kosovu doista je prvorazredna sramota! Kosovo im je oteto, međunarodno pravo nikako ne može stati na stranu ovih modernih janjičaraa iz SAD-a i njihovih satelita. Kakvi su Albanci demokrati vidjelo se čim su preuzeli uzde vlasti i počeli terorizirati lokalne Srbe koji su svedeni na ostatke ostataka. Carla del Ponte načela je priču o vađenju organa, a onda se lavina zakotrljala. Sada gospođa Kandić, koja je znatno pridonijela da se rasvijetle velikosrpski zločini, uplovljava u opasne vode pristranosti jer nakon toliko dokaza samo malouman može povjerovati da je ovdje sve bilo čisto. Ispada da je i ona sluga svjetskih centara moći koji su joj naredili da pokuša zamutiti vodu.

VL
ST
stevara
11:24 12.09.2012.

koliko pametovanja u 6 komentara - pa da su srbi bili mudri i pametni znali bi da jedino ovako mogu završiti ili u boljem slučaju još gore

VL
ST
stevara
11:25 12.09.2012.

12.09.2012. u 11:19h D.Š. je napisao/la: . a što im to radi međunarodna zajednica? zar 95% albanaca treba dopustiti da ih terorizira 5% srba?

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
11:31 12.09.2012.

Svatko tko je studirao medicinu svjestan je složenosti zahvata vađenja organa ..a da ne govorimo da se to navodno odvijalo u nekim poluruševinama od strane diletanata!!To su priče za malu djecu i sastavni dio srpske propagande o njihovoj ugroženosti i bla bla bla bla !Srbi su patološki lažovi ..i Amen! Kad si predočimo činjenicu da ima daleko unosnijih poslova kao što je prodaja droge,oružja i cigarata od vađanja nečijih organa i njihove prodaje onda je ova priča dodatno smiješna!

VL
OB
-obrisani-
11:32 12.09.2012.

Čovječe, kako 5 posto Srba može terorizirati toliki broj Albanaca? Terora je bilo, to nitko ne spori, ali Srbi nisu imali šanse protiv naroda koji natalitetom ruši sve zaprjeke. A nakon svega Albanci su Srbima vratili istom mjerom i pokazalili da su stojećima udaljeni od demokratskoga društva. Pa zar nije tragično da specijalci moraju čuvati prilaze pravoslavnim crkvama na Kosovu?

VL
OB
-obrisani-
11:34 12.09.2012.

Znači, Dick Marty obični je šarlatan? - 12.09.2012. u 11:31h dtunjic1 je napisao/la: Svatko tko je studirao medicinu svjestan je složenosti zahvata vađenja organa ..a da ne govorimo da se to navodno odvijalo u nekim poluruševinama od strane diletanata!!To susu priče za malu djecu i sastavni dio srpske propagande o njihovoj ugroženosti i bla bla bla bla !Srbi su patološki lažovi ..i Amen! Kad si predočimo činjenicu da ima daleko unosnijih poslova kao što je prodaja droge,oružja i cigarata od vađanja nečijih organa i njihove prodaje onda je ova priča dodatno smiješna!

VL
BM
Boris Markovic
11:45 12.09.2012.

Natasa ima pravo da sumnja i ovaj svedok ce biti ispitan uzduz i popreko i to ne samo od strane Srba. Da podsetim da je Karla Del Ponte pocela ovu pricu i da ju je podrzao Dik Marti. Problem sa Natasinim sugestijam da se svedok i svi dokazi ad hok predaju Eulexu je taj sto kada je srpsko tuzilstvo to radilo rezultat je bio da su svi svedoci protiv Ramusa poginuli/umrli na razne nacine u roku od par godine (preko 10 ljudi), dok Vuckovic (a i Del Ponte) tvrdi da im je Eulex cak unistvao dokaze koje im oni predaju. Ja ne mogu da kazem sta je istina jer ne znam, ali ovakve tvrdnje se moraju ispitati sa najvecom mogucom ozbiljnoscu. Nacin na koji je Kusner reagovao na pitanje o "zutoj kuci" pre par godina upucuje da tu mozda im necega.

VL
OB
-obrisani-
11:51 12.09.2012.

Percy, je li Dick Marty nepouzdani svjedok? Je li on podatke vadio iz rukava? Ljudi, ostavite mržnju prema Srbima po strani, zar ne vidite što svjetski centri moći rade od nas Slavena? Albanci stvaraju Veliku Albaniju, a Hrvatska i Srbijaija nikada nemoćnije. Uništili su nas kreditima i nerealnim tečajevima, a ovdje Srbe dodatno ponižavaju jer su njihovi sunarodnjaci na Kosovu, među kojima je 99 posto poštenih ljudi koji nikada nisu okrvavili ruke, tretirani poput stoke!

VL
OB
-obrisani-
11:52 12.09.2012.

Sigurno ima, ali SAD štiti Kosovare i Srbi će tu teško moći išta dokazati! - 12.09.2012. u 11:45h Boris je napisao/la: Natasa ima pravo da sumnja i ovaj svedok ce biti ispitan uzduz i popreko i to ne samo odd strane Srba. Da podsetim da je Karla Del Ponte pocela ovu pricu i da ju je podrzao Dik Marti. Problem sa Natasinim sugestijam da se svedok i svi dokazi ad hok predaju Eulexu je taj sto kada je srpsko tuzilstvo to radilo rezultat je bio da su svi svedoci protiv Ramusa poginuli/umrli na razne nacine u roku od par godine (preko 10 ljudi), dok Vuckovic (a i Del Ponte) tvrdi da im je Eulex cak unistvao dokaze koje im oni predaju. Ja ne mogu da kazem sta je istina jer ne znam, ali ovakve tvrdnje se moraju ispitati sa najvecom mogucom ozbiljnoscu. Nacin na koji je Kusner reagovao na pitanje o "zutoj kuci" pre par godina upucuje da tu mozda im necega.

VL
BM
Boris Markovic
11:56 12.09.2012.

Pitanje: Prvo, vjeruje li itko da se svjedok ovako užasne stvari najsigurnije osjeća baš u rukama jedinice za zaštitu svjedoka RS, koja slovi za neprofesionalnu, iz čijeg su programa najmanje trojica zaštićenih svjedoka pobjegla? Moguci odgovor: Mozda nema izbora ili bolju zastitu. Pitanje: Drugo, zašto se, ako već postoji tako krucijalan svjedok, on ne nalazi pod okriljem specijalnog Eulexova tima. Moguci odgovor: Vuckovic tvrdi da im Eulex unistava dokaze, a svedoci ciji im se identitet otkrije bivaju ubijeni. Ako stvarno im takvo iskustvo, logicno je da im neda nista. Pitanje: I treće, vjeruje li itko da je OVK, ako se već odlučio na ovakvu kriminalnu radnju, angažirao obične vojnike da bajunetima vade srca koja će se kasnije prodavati? Moguci odgovor: Vjeruje li itko da je Al Kaida, ako se već odlučila na rusenje tornjeva, angažirala obične laike da voze avione kojima ce se zabiti u zgrade, umesto da angazira profesionalne pilote.

VL
SN
SnV41
11:58 12.09.2012.

Da D.Š. Dick Marty je nepouzdan. Isto tako jugoslavenu nije samo onih 5% Srba teroriziralo Albance nego čitava Srbija. Čudi me inače ovakav stav kod ovih jugoslavena jer jugoslaveni su inače bili za Albance na Kosovu.

VL
NO
norahs
11:58 12.09.2012.

"Nataši Kandić sumnjiva priča o vađenju organa na Kosovu" ********************************************************************** Bogami, i meni...

VL
NO
norahs
12:01 12.09.2012.

11.09.2012. u 08:39h norahs je napisao/la: Doduše, ja nisam liječnik pa ne znam točno kako ide to s presadnjom organa, no vjerujem čvrsto da je medicina jedna jako kompleksna disciplina koja ima svoje protokole i logiku. Što bi značilo da to s organima ne bu išlo baš tako. Za tu stvarčicu potrebno je malo više mozga, opreme, znanja i umreženosti no što to može osigurati postrojba OVK u nekakvoj poluprivatnoj zgradi na Kosovu. a organe se čeka čak i godinama da se podudare svi čimbenici koji su važni da bi taj zahvat uspio, a sigurna sam da ne ide tako da neki piučeni mesar izvadi iz frižidera organ i zašrafi ga pacijentu. Da imate novca biste li vi pristali na takvu ugradnju i dali novce za to? No, susjedi nas katkad znaju stvarno dobro zabaviti... P.S. Ako ima neki liječnik ovdje - neka me slobodno razuvjeri. Moje mišljenje se temelji na pretpostavkama. Manje-više logičnim. ******************************************************** A da ne pišem opet, citiram svoj post od prije par dana.

VL
ST
stevara
12:02 12.09.2012.

to su albanska leđa osjetila od pendreka srpskog milicajca 12.09.2012. u 11:32h D.Š. je napisao/la: Čovječe, kako 5 posto Srba može terorizirati toliki broj Albanaca?

VL
NO
norahs
12:02 12.09.2012.

Btw, pokupih hrpu minusa za ove dileme...

VL
BR
BratCroat
10:24 12.09.2012.

Je baš se kirurzi trgaju ta takšu rabotu u neograničenim brojevima?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.