Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Oglasila se i odvjetnica Borisa Lalovca: Nisu me njemu preporučili iz Udruge B.a.B.e.

Ona je porekla kako ju je Udruga B.a.B.e. preporučila Borisu Lalovcu, što je izjavila njegova supruga Tončika Anastasia
12. siječnja 2017. u 12:26 57 komentara 15389 prikaza
Boris Lalovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Odvjetnica Borisa Lalovca Nataša Pećarević nije željela komentirati slučaj bivšeg ministra financija i njegove supruge Tončike Anastasije koja ga optužuje za obiteljsko nasilje.

– Gospodin Boris Lalovac obratio mi se u svrhu razvoda braka te skrbi i uzdržavanja maloljetnog sina te ga zastupam u tom postupku. U odnosu na taj postupak ja ne smijem davati izjave, a iz istog razloga ni Boris Lalovac neće komentirati te postupke i navode. U medijima se spominje kako gospodin Lalovac traži skrbništvo i alimentaciju, no ni to ne možemo komentirati jer se radi o tajnom postupku radi zaštite dobrobiti maloljetnog djeteta – rekla je Pećarević za direktno.hr.

Ona je porekla kako ju je Udruga B.a.B.e. preporučila Borisu Lalovcu, što je izjavila njegova supruga Tončika.

To su potvrdili i iz Udruge.

– Pozivajući se na izjave gospođe Tončike Anastasije Lalovac želimo istaknuti da odvjetnica Nataša Pećarević nije pravna savjetnica ni suradnica udruge B.a.B.e. niti je to ikad bila – priopćili su iz B.a.B.e.

– Nadalje, ne možemo potvrditi niti opovrgnuti tvrdnju da je gđa. Lalovac zatražila pomoć od udruge B.a.B.e jer nije evidentirana imenom i prezimenom u našoj evidenciji korisnica/korisnika pravnog savjetovanja. Moguće je da nam se za pravni savjet obratila putem telefona kao anonimna osoba, kao što je i sama navela u rečenoj emisiji. U tom slučaju je pravni savjet i dobila, kao i svaka druga osoba koja nam se anonimno obrati. Sasvim je jasno da na anonimne prijave ne možemo reagirati putem medija s obzirom na to da nam nije poznat identitet osobe – dodali su. 

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Lolo Jones
IZNENAĐUJUĆI PROBLEM
Slavna ljepotica (37) priznala da je djevica, a onda se dogodilo nešto što nije očekivala
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
 • Deleted user:

  Sanji Sarnavki vjerujem kao i Savi Strpcu

 • Avatar juricamesko
  juricamesko:

  kad će se oglasiti vrh Sdp i forum žena Sdp.čekamo nestrpljivo njihovu reakciju na čine ovog nasilnika.

 • goran31:

  SDP-ove udruge i ostale institucije koje kontrolraju se naravno izvlače, ali snimka sve dokazuje, Lalovac je klasični iskompleksirani nasilnik. Obraća se supruzi kao da je maloumna, govori samo o svojim "brigama", a kada mu se supruga obrati, slijedi ušutkavanje, nervoza, ... prikaži još!a, čuje povišene tonove u svom izopačenom mozgu te naravno kreće s agresijom i divljanjem, nakon čega takvi likovi žrtvi nabijaju osjećaj krivice jer su naravno žrtve krive za cijelu dramu i nasilnikovu žutu minutu. Klasično psihičko i fizičko zlostavljanje.