Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S HDZ-om i SDP-om

Nastavljaju se pregovori s Mostom. Teme: energetika, poljoprivreda i ruralni razvoj

Božo Petrov
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/2
19.11.2015.
u 19:33

U sastavu delegacije Hrvatska raste su: Branko Grčić, Ivan Vrdoljak, Tihomir Jakovina, Mihael Zmajlović i Tulio Demetlika

Pregovori između koalicije Hrvatska raste i Mosta nezavisnih lista nastavljaju se u petak, priopćeno je iz SDP-a, a sutra će se održati i sastanak s predstavnicima Domoljubne koalicije. 

Teme su energetika i zaštita okoliša i poljoprivreda i ruralni razvoj.

U sastavu delegacije Hrvatska raste su: Branko Grčić, Ivan Vrdoljak, Tihomir Jakovina, Mihael Zmajlović i Tulio Demetlika.

Članovi tima MOST-a su: Josip Katalinić, Mate Rebić i Slaven Dobrović) te poljoprivreda i ruralni razvoj (članovi tima su: Miroslav Kovač (tajnik udruge Život), Bojana Markotić (tajnica Leader mreže RH), Ružica Vukovac i Ljubica Ambrušec

>> Most objavio reformske zahtjeve za lokalnu i javnu upravu

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
20:06 19.11.2015.

Grcic se pak razumije u sve! Taj je u svakoj kombinaciji za svaku temu :-D

BA
barbaizamerike
19:55 19.11.2015.

Poruka psihijatru Petrovu Samo nemoj u koaliciju sa tipom koji uzima stimulanse za osmjeh ritalin ili happy pills

Avatar TrueStory
TrueStory
20:49 19.11.2015.

MOST sa ovim besmislenim pregovaranjima sa SDP-om i HDZ-om koristi medijski prostor za SAMOREKLAMU, pa nakon ovog slijede novi izbori jer svatko tko shvaća političku scenu zna da je velika koalicija nemoguća misija dok naivni birači SDP-a i HDZ-a priželjkuju da će se MOST prikloniti njihovoj stranci, i MOST-ovci su svjesni ove PAT pozicije ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije