Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umorni i potrošeni

Nastavlja se raspad MOST-a: Stranku napustili i čelnici sisačko-moslavačkog ogranka

Konferencija oporbenih vijećnika Skupštine  Sisačko-moslavačke županije
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
21.05.2020.
u 09:53

Ćosić i Brigljević potvrdili su kako se ne namjeravaju u predstojećim parlamentarnim izborima angažirati na listama drugih političkih aktera

Nakon što su prije nekoliko mjeseci MOST napustili čelnici sisačkog ogranka, danas su isto učinili i Milan Brigljević i Petar Ćosić, osnivači i voditelji MOST NL Sisačko moslavačke županije.

„Iako naše ostavke nisu prihvatili članovi koordinacije a ni tajnik stranke, mi nismo odustali od svog stava da smo umorni i potrošeni od borbe za sustav, organizaciju i razvoj ljudskih potencijala u stranci s malim pomacima.“ – poručili su u priopćenju sad već bivši MOST-ovci. 

Oni će, kažu, od sada djelovati kao nezavisni vijećnici u Skupštini Sisačko-moslavačke županije gdje MOST više nema svojih vijećnika, a i dalje će biti oporba prema HDZ-ovoj vlasti.

„Naši prijatelji iz koordinacije pitali su zašto baš sada. Razlog je jednostavan. Nitko od ljudi koji donose odluke u stranci prije ili poslije ne bi pridavao važnost tome da dva osnivača organizacije odlaze. Sada, zbog izbora će se možda postaviti pitanje prijeke potrebe stvaranja sustava i razvoja organizacije na principima razvoja ljudskog potencijala a ne samo na pukoj zamjeni ljudi.“ – istakli su Ćosić i Brigljević u priopćenju dodavši kako se nadaju da će ovaj njihov potez izazvati reakcije i pokrenuti nužne promjene koje su „po našem mišljenju, potrebne za revitalizaciju i napredak stranke i status županijske organizacije.“

Ćosić i Brigljević potvrdili su kako se ne namjeravaju u predstojećim parlamentarnim izborima angažirati na listama drugih političkih aktera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije