Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO U PONEDJELJAK

Nastavlja se potraga za 24-godišnjakom na Peručkom jezeru, uključit će se i ronioci

Foto: PIXSELL/nestali.hr
1/3
21.09.2021.
u 09:21

U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava, dok je na nogama imao crne tenisice

I danas se nastavlja potraga na području Peručkog jezera za 24-godišnjim Dominikom Branimirom Bilobrkom iz Obrovca Sinjskog koji se u ponedjeljak udaljio iz obiteljske kuće i koji od tada nije viđen. 

Stotinjak pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) Split i okolnih ispostava, potražni psi, dronovi, plovila, sudjelovali su u potrazi za mladićem, a danas će se uključiti i ronioci. 

– Uzeli smo široki teren, no s obzirom na neke opravdane razloge, zbog onoga što smo pronašli na terenu, suzili smo dio potrage i bazirali se na Peručko jezero – rekao je pročelnik HGSS-ove stanice Split Darko Gavrić Ćerćo za HRT. 

Podsjećamo, 24-godišnjak zadnji put je viđen u ponedjeljak, a njegov nestanak prijavljen je Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Mladić je, kako se navodi, visok 189 centimetara, jače razvijen, kestenjaste kose, ovalnog lica i zelenih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava, dok je na nogama imao crne tenisice. S adrese stanovanja udaljio se u nepoznatom smjeru, a odvezao se vozilom marke Fiat, registarske oznake ST 2655 I.

Ako ga vidite, kontaktirajte policiju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije