Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA U TIJEKU

Velika potraga HGSS-a na Peručkom jezeru: Nestao mladić (24) iz Obrovca Sinjskog

PIXSELL/nestali.hr
20.09.2021.
u 15:58

U akciju uključeni svi resurski splitskog HGSS-a

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je kako je upravo u tijeku velika akcija potrage za nestalim 24-godišnjakom na području Peručkog jezera

"U akciju su uključeni svi resursi splitske Stanice HGSS-a kao i helikopter HRZ-a u kojem su letači spašavatelji", objavio je HGSS.

Riječ je o mladiću Dominiku Branimiru Bilobrku iz Obrovca Sinjskog koji se u ponedjeljak udaljio iz obiteljske kuće. Njegov nestanak  prijavljen je na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Mladić je, kako se navodi, visok 189 centimetara, jače razvijen, kestenjaske kose, ovalnog lica i zelenih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava, dok je na nogama imao crne tenisice. S adrese stanovanja udaljio se u nepoznatom pravcu, a odvezao se s vozilom marke Fiat, registarske oznake ST 2655 I.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
Morlak2.
17:55 20.09.2021.

Mogli bi naučiti da se piše Peruća. Tako je i na svim cestovnim oznakama. Nije prigoda za pravopis ali se nadamo da ovo ne mora loše završiti.

DU
Deleted user
17:46 20.09.2021.

Nekaj mi tu ne štima: punoljetna osoba izlazi iz kuće, sjeda u auto i odveze se - pravac potpuno nebitan - i onda se dize HGSS??? I kada se večeras vrati kući, tko će platiti akciju traženja???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije