Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE LINIJE NAPADA

Nastavlja se poker oko Leoparda: 'S nekoliko stotina zapadnih tenkova oslobodili bismo Ukrajinu'

23.01.2023.
u 22:07

Poljski premijer Mateusz Morawiecki u ponedjeljak je ponovno potvrdio da će Poljska tražiti od Njemačke dozvolu za reeksport Leoparda 2 u Ukrajinu te da će ih poslati bez obzira na odgovor, a u nedjelju je Annalena Baerbock, njemačka ministrica vanjskih poslova, izjavila da se Njemačka slanju neće protiviti. Poljska ima 247 tenkova Leopard 2. No opet se "saveznička koalicija", pa makar i vrlo mala, spominje kao preduvjet.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Cantor
Cantor
07:01 24.01.2023.

Zašto zapad ne sili ukrajinu na Z4 plan? A tako im se to sviđalo kod nas.... I kada bi nekim čudom protjerali Ruse iz ukrajine hoće li američki ambasador sjediti na traktoru i mahati prstom prema Ukrajincima?

BR
Brko6
05:09 24.01.2023.

Biti će zanimljivo kada dođu do Poljske.

Avatar Tombstone
Tombstone
05:06 24.01.2023.

Ne bi ni blizu. Trebate zapadne tenkove za crno trziste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?