Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kutina

Dječaku ukrali školsku torbu sa stvarima

Matija Topolovec/Pixsell
03.10.2018.
u 11:42

U torbi su se nalazile knjige, bilježnice, školski pribor, tenisice i jakna, a otac djeteta štetu je procijenio na 1.500kn

Jedan je devetogodišnji Kutinčanin u petak ostao bez svoje školske torbe, koju je netko ukrao, priopćila je u srijedu policija.

Naime, u petak, 28. rujna u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u trgovini u Ulici Mate Lovraka u Kutini ukrao dječakovu školsku torbu s knjigama i bilježnicama, školskim priborom, tenisicama i jaknom, koju je on ondje odložio.

Od oca djeteta, koji štetu procjenjuje na oko 1500 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se intenzivno traga.

>> Pogledajte video i saznajte što je obitelj pronašla dok je pretraživala rijeku

Ključne riječi

Komentara 2

PR
propalismoFranjoskroz
11:55 03.10.2018.

Uh sad kad se pročuje koliko vrijede te školske torbe krenut će novi val kriminala

SA
sargu123
13:24 03.10.2018.

Neki Rom poželio krenuti u školu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije