Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se počinitelj

Nasjeli na prevaru: Mislili da su osvojili 200 dolara, pa ostali bez 1400 kuna

surfanje,kompjuter,računalo,internet
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
03.11.2020.
u 12:13

Nakon što su upisali sve tražene podatke s kartice, 49-godišnjak je zaprimio obavijest banke o nekoliko provedenih transakcija s njegovom karticom, te da mu je s računa skinuto oko 1400 kuna.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 49-godišnjaka koji tvrdi da je prevaren preko interneta. U nedjelju je njegovo je 13-godišnje dijete s jedne internetske platforme skinulo aplikaciju za igru i slijedilo upute za korištenje.

Nakon kraćeg vremena, preko iste je aplikacije obaviješteno da je osvojilo 200 dolara i da treba poslati podatke o bankovnoj kartici za isplatu navedenog iznosa. Nakon što su upisali sve tražene podatke s kartice, 49-godišnjak je zaprimio obavijest banke o nekoliko provedenih transakcija s njegovom karticom, te da mu je s računa skinuto oko 1400 kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sobrudolf
14:19 03.11.2020.

Dok je ovaca bit ce i vune! Uvijek bilo i biti ce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije