Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI SKUP

'Naše more - izvor zdravlja u kontekstu globalnog onečišćenja'

vjeran piršić
Patrik Macek/VLM
06.12.2013.
u 21:48

Skup je sazvan kako bi se predstavile sve opasnosti ekološkog onečišćenja, ali i sve vrijednosti našeg mora, morske vode, ali i vode općenito

Stručni skup "Naše more - izvor zdravlja u kontekstu globalnog onečišćenja" održao se danas u prostorijama HND-a u Zagrebu. Skup je sazvan kako bi se predstavile sve opasnosti ekološkog onečišćenja, ali i sve vrijednosti našeg mora, morske vode, ali i vode općenito.

Vjeran Piršić, predsjednik udruge "Eko Kvarner" i voditelj današnjeg skupa, upozorio je na neprihvatljive javnozdravstvene troškove i načine rješavanja tog problema.

- Želja nam je danas ukazati na veliki i značajni izvor zdravlja koje se već tisućljećima koristi u našoj civilizaciji, a to je more, ponaosob Jadran - rekao je Piršić.

Osim njega, na skupu su sudjelovali i Maja Novosel, stručna savjetnica na Biološkom odjelu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Predsjednica udruge "Paks", poznati znanstvenik Davor Pavuna i brojni drugi stručnjaci.

>> 'Jadransko more jedno je od najranjivijih područja Hrvatske'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije