Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požurili se

NASA objavila snimku: Zašto se jučer nije dogodio smak svijeta!

smak svijeta
Screenshot: YouTube
13.12.2012.
u 16:48

NASA se požurila s objavom snimke pod naslovom "Zašto se jučer nije dogodio smak svijeta" u kojem objašnjavaju sve zablude vezane uz nadolazeću "apokalipsu".

NASA se požurila s objavom snimke pod naslovom "Zašto se jučer nije dogodio smak svijeta" u kojem objašnjavaju sve zablude vezane uz majanski kalendar i navodnu nadolazeću "apokalipsu".

Iako se smak svijeta najavljuje za 21. prosinca, NASA je još u utorak objavila snimku koja počinje riječima "Ako gledate ovaj video, to znači samo jedno – svijet nije jučer propao". Američki znanstvenici iz svemirske agencije toliko su sigurni da svijet ne dolazi svome kraju da su snimku objavili 10 dana ranije.

Na snimci tvrde da je cijela priča o majanskom kalendaru i smaku svijeta od početka bila nesporazum te da ne postoje proročanstva Maja o apokalipsi na taj dan. Za devet dana ćemo doznati jesu li NASA-ini znanstvenici imali pravo ili je histerija u svijetu bila opravdana. Ako zaista i dođe do smaka svijeta, onda neće ni biti bitno tko je imao pravo.

>>Stranci poludjeli za planinom u Srbiji koju će zaobići smak svijeta

Komentara 30

SN
snikers1
18:03 13.12.2012.

Tako je to ljudi vise vjeruju nekim tamo majmunima koji su zivjeli prije par hiljada g i gledali u nebo da vide stace da bude u naredni par hiljada godina a nevjeruju danasnjoj tehnologiji. tako je to i sa religijom puno lazi bez nekih konkretnih dokaza. sudnji dan i smak svijeta nemaju veze jedno sa drugim, sudnji dan je religijska teza a smak svijeta predpostavka pojedinih kalendara pravljenih prije vise hiljada godina. . toti je kao biciklo i medjunozno pomocno okretalo i jedno i drugo se vozi a nije hrvatski produkt. ali staces iskon pop i kobile krsti.

KO
komicr
18:10 13.12.2012.

Nevjerojatno...i u smak svijeta je umješan krupni kapitalizam.....nije bez razloga da će se dogoditi u petak....prvo neka svi lijepo odrade radni tjedan sa punom satnicom, pa onda smak svijeta......zašto nije u ponedjeljak ? onako fino nakon vikenda :-)

SP
spirit
08:01 16.12.2012.

U hrvatskoj smak svijeta traje vec 20 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije