Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
političari & stil
Povratak na članak

Kujundžić izgleda baš gospodski, Sinčić malo previše sliči Sudcu

Naša modna kritičarka ocijenila je četvero predsjedničkih kandidata

Komentari 123

BU
Bulaba
12:33 14.12.2014.

Josipović je od nervoze nabacio nekih 25 kg i jedva se kreće, odijelo tu može malo ili ništa pomoći. Izgleda kao bačva s malim ručicama s kojima ne zna što bi.

VL
SA
samoborka
12:39 14.12.2014.

sincic ponavlja 2 iste recenice i nema pojma ni o cemu drugom doli ispaljivanja fraza o zlocestim bankama. sve van tema banaka njemu je sekundarno, trivijalno.. Onda lupanje fraza o izlasku iz EUa. pa klinjo bozji, da nismo usli u EU ni to malo potjere za komunistickim zlocincima ciji nasljednici i danas vladaju Hrvatskom, i koju pustose zadnjih 20godina, ne bi bilo! Sudstvo bi bilo jos i gore nego sto je jer ga nitko i nista ne bi prisiljavalo ni na te mizerne reforme koje je provelo. Srbija bi nas, posto su agresivnog i osvajackog mentaliteta za razliku od tetkaste i vjecno ulizivacke Hrvatske, progutala u sekundi da smo prepusteni sami sebi i jugoslavenima koji nam vladaju Drzavom! o cemu taj klinac prica uopce!? On bi istukao banke po guzi i legalizirao marihuanu,i to je njegov program! Malac ja jesam itetako za svjeze i mlade neiskvarene ljude u nasoj politici, ali ti dragi moj prvo dobro zagrij stolac, nauci nesto i sazrij. Jer za sada ti sigurno nisi materijal za vodju ni omanjeg obrta, a kamoli drzave.

VL
HL
HV_LAKI102
13:21 14.12.2014.

Odjelo ne cini covjeka,kandidati su svi solidno spremljeni.Gradane interesuje ko od kandidata ima naj bolji program za izvlacenje zemlje iz ekonomske i ideoloske krize,ovako misli normalan gradanin republike Hrvatske.Nazalost ima onih zbog kojih i jesmo u ovakoj kaljuzi i koji glasaju uvjek za svoju crvenu partiju bez razlike kakvi su rezultati,njima je naj bitnije ostati na vlasti i to posvaku cjenu,Samostalna Hrvatska nije njihova domovina,njihov

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:28 14.12.2014.

Hrvatskom moze upravljati jedan dobar gradonacelnik umjesto ovako skupog udbaskog aparata...

VL
TA
tajgan
12:50 14.12.2014.

Tko je gosppodin sa ceroznim stomakom?

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:15 14.12.2014.

Josipović izgleda pretromo i mlitavo pa i kad je u najboljem odijelu po mjeri djeluje sav usporen i uspavan i stavom i pogledom i gestikulacijama, a njegov politički opus je takav da je strano tkivo u hrvatskom nacionalnom biću i ne uklapa se ni po čemu. On je predsjednik na odlasku. Grabar Kitarović je lijepa gospođa, uvijek nasmijana, gdje god se pojavi ostaje zamijećena, ali ne ostavlja dojam političke vjerodstojnosti i odlučnosti za ono čime se predstavlja, neuvjerljiva i bez jasnih stavova po mnogim pitanjima. Kujundžić je vitak, odijelo mu dobro stoji i sugovornik je kojeg se sluša kad govori, zna pokazivati i višak temperamenta i nervoze, nedostaje mu hladnokrvnosti, ali od spomenutih troje je najuvjerljivi kandidat, ostavlja dojam osobe koja točno zna što želi i koja stoji iza onog što govori. Ima najbolji nastup. Trebat će mu frizuru malo modernizirati kad postane predsjednik jer je ista kao u Žužula. :)

VL
Avatar tajar
tajar
13:12 14.12.2014.

Je li u pitanju predizborna kampanja ili modna revija?

VL
DD
dr dragon
19:24 14.12.2014.

Imali smo dosad manekene koji nisu bas imali previse u glavi(Sanader,Milanovic).

VL
TA
tajgan
13:00 14.12.2014.

Da ,strani kirurg je dao sve od sebe, šta se skalpelom dade popravit,al je mozak uramljen u 45-oj,...strava!

VL
Avatar ciril
ciril
13:34 14.12.2014.

Da biram po izgledu izabrao bi svih cetvero kandidata, jer svaki izgleda dobro na svoj nacin. Po onome zasto su se kqndidirali ne bih izabrao ni jednoga. Po onome sto su do sada pokazali ili bolje reci sto su ucinili za Hrvatsku jedino daleko odskace Josipovic (ali u negativnom smislu) jer je on samo odmogao u ionako teskim vremenima za Hrvatsku. Dakle od preostala tri kandidata je svejedno koga biramo jer nam ne moze pomoci a nadamo se ni odmoci.

VL
ZV
zeljko.visnic
18:02 14.12.2014.

što mu vrijedi izgledati gospodski kad se ponaša seljački.

VL
DU
Deleted user
13:23 14.12.2014.

E je vam članak...

VL
SA
santos008
18:30 14.12.2014.

Buduci da nas je Josipovic i njegova partija za ovih par godina sahranila ,Predsjedniku najbolje ''stoji'' crno odijelo ,sto i prilici ''ozaloscenom''.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:54 14.12.2014.

Koliko god da je tvrdnja da Kujundzic izgleda gospodski dvojbena sudeci po fotografijama te da onaj cetvrti lici Sudcu (stalno je u crnom, za razliku od Sudca koji je stalno u bijelom) promasena, interesantna je kritika nase lijepe Kolinde i njene frizure. Zasto? Pogledajte malu sl;icicu autora clanka, kliknite na nju i dobit cete vecu. Pa ne razmisljajuci o licu koje je poslijedica zivotne dobi pogledajte samo "frizuru". To je otprilike kao da vozac yuga ima prigovora na mercedesovo slabo ubrzanje...

VL
KP
karlo.petrik
19:46 14.12.2014.

Stvarno ste se nisko srozali kad ste poceli o stilu odijevanja kandidata . Zar je to toliko vazno , a ne stvarni program o prosperitetu drzave . Ako za vas odijelo cini u ovom slucaju politicara, onda ste stvarno zakoracili u provinciju balkana.

VL
DO
doktorica
17:47 14.12.2014.

ako netko ima 50 savjetnika i stilista onda mu i nije problem odijevanje,ali važnije je šta čini...

VL
JU
justinijas
18:18 14.12.2014.

Naspram Kolinde svo troje izgleda ko' 2 kune! Budimo realni

VL
Avatar tkozna
tkozna
12:35 14.12.2014.

Barby javi se, Hrvatska ima 10 pitanja za te. Kaaaaaaaaj ?!

VL
Avatar Vesna Scrollavezza Murvić
Vesna Scrollavezza Murvić
18:24 14.12.2014.

Ivan Vilibor Sinčić za predsjednika RH Dragi prijatelji, svi znamo da će medijski napadi tek početi i da će udarci biti niski i jaki. Nijedan povlašteni, posebno oni koji su najviše profitirali u pretvorbi i privatizaciji, neće dozvoliti da muu uzmemo njegovo carstvo i damo narodu. Evo što nam je poslao jedan gospodin koji se dugo bavio politikom: "Što se tiče objeda i laži, glavni napad možete očekivati u petak, zadnji dan kampanje... tada će biti objavljena najveća i najprljavija laž o Ivanu, a nećete je moći demantirati jer će u subotu nastupiti izborna šutnja... to je stari trik obavještajnog podzemlja koji sam i sam iskusio dok sam se bavio politikom.... na žalost, i ostali ćete biti meta... i očekujte svašta!" Budite uz nas jer će nam trebati sva vaša vjera i ustrajnost.. ------------------------------------------------ Oni koji glasaju za stranke kao što su HDZ i SDP morat će tražiti pomoć od institucija. Ukoliko postanem predsjednik svakako ću se zalagati za sustavno rješenje problema svih građana, bez obzira na političko opredjeljenje

VL
SP
spirajzlin
17:06 14.12.2014.

a kolinda izgleda kao miss robinson...

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.